Dodaj do ulubionych

SPA w Sosnowcu?

IP: *.swps.edu.pl 08.11.11, 10:47
Czy ktoś wie gdzie w Sosnowcu można wybrać się do SPA? Interesują mnie miejsca gdzie można spędzić cały dzień, zrelaksować się i oddać w ręce profesjonalistów. Planuję taki wypad w grudniu przed sylwestrem.
Obserwuj wątek
    • Gość: I. Re: SPA w Sosnowcu? IP: *.180.118.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.12, 01:17
      Może już trochę za pozno na ten wpis, ale może komus innemu się przyda. Dostalam od moich dzieci na święta prezent-zaproszenie do Shintai. Byłam tam po nowym roku. Szczerze mówiąc byłam zszokowana. Nie miałam pojęcia, że w Sosnowcu istnieje takie miejsce. Wystrój przepiękny, coś nieprawdopodobnego. Byłam w różnych gabinetach i spa, ale to jest wyjątkowe. Z pewnością można tam spędzić cały dzień... Z efektów byłam zadowolona. polecam.
      • Gość: kosmetycznka Re: SPA w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 09:41
        Szukałam dla swojego salonu kosmetycznego inspiracji na wnętrze i znalazłam.
        Chyba Spa na Suchej , to projekt www.aranz.archimental.com/index.php?q=projekty&height=893&width=1325&img=realizacja20-01.jpg
    • Gość: Giga Re: SPA w Sosnowcu? IP: *.180.108.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.12, 23:40
      Ja trafiłam tam zupełnie przez przypadek, ale też mogę polecić. Za pierwszym razem skorzystałam z manicuru - wszystko ok. Za drugim razem wybraliśmy się z mężem do saun i jacuzzi. Było bardzo przyjemnie, wszystko czyściutkie i poukładane. Panie bardzo miłe. Poczęstowano nas winem i herbatą. Wszystko za normalną cenę.
      • Gość: Adrian Re: SPA w Sosnowcu? IP: 93.175.73.* 03.08.12, 11:35
        a gdzie to dokładniej było ?
        • Gość: gośc Re: SPA w Sosnowcu? IP: *.cable.smsnet.pl 07.08.12, 20:31
          shintai spa ok, gdyby nie właścicielka...
          • Gość: Alicja Re: SPA w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 14:53
            Widzę po wpisach , że nie tylko ja mam niemiłe doświadczenia z Panią Anią - właścicielką.
            Do spa wybrałabym się gdybym miała gwarancję, że jej nie spotkam.
          • Gość: Stara Re: SPA w Sosnowcu? IP: 5.174.34.* 18.10.13, 14:09
            Skąd takie doświadczenia? Chodzę tam wiele lat do Pani Kasi i poznałam właścicielkę. Rzadko ją widuję, stad moje pytanie. Przecież ona nie wykonuje zabiegów...
    • agek82 Re: SPA w Sosnowcu? 18.12.18, 11:13
      Profesjonalne zabiegi na ciało, ale i masaże, zabiegi na twarz znajdziesz w HaRo laser Spa przy Orląt Lwowskich. Mają fajną ofertę, panie, które wykonują zabiegi to prawdziwe skarbnice wiedzy kosmetycznej i pielęgnacyjnej. Robię u nich depilację laserową light sheer i jestem super zadowolona. Najlepsze miejsce w sosnowcu na depilację laserową www.harolaserspa.pl/depilacja-laserowa-light-sheer/
      • jaslene Re: SPA w Sosnowcu? 19.12.18, 23:47
        Ale żałosna reklama :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka