Dodaj do ulubionych

Studio urody Angela

IP: *.164.255.202.awist.pl 10.03.14, 09:29
Hej,
Przechodząc ulicą Zielonogórską zauważyłam Studio urody Angela. To mus być względnie nowy gabinet bo go nie kojarzę. Może była tam któraś z was na otwarciu lub zabiegu? Szczerze mówiąc miałabym niedaleko od domu..
Znalazłam ich adres strony: Studio urody Angela
Miło by było jakbyście podzieliły się swoją opinią lub słowem.
W najbliższym czasie chętnie tam się wybiorę i zdam relację czy warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: tatiana Re: Studio urody Angela IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.14, 07:03
      Nie polecam, d
      ziewczyna nie ma doświadczenia, mało komunikatywna.
    • Gość: edytka Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 15.04.14, 10:55
      Ja zaś polecam,miałam tam robione już dwa zabiegi i jestem bardzo zadowolona,dziewczyna jest przesympatyczna,napewno tam będę wracać na inne zabiegi.
    • Gość: ania Re: Studio urody Angela IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 15:13
      Dziewczyna może i miła. Ja robiłam regulację z henną, no i jedna brew bardziej wydepilowana, druga mniej więc chyba już nie pójdę, nie robiłam innych zabiegów
      • Gość: Katarzyna Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 15.04.14, 15:57
        Ja poszlam na regulacje z henna,zrobiła dobrze i podczas rozmowy powiedziała że ma IPL i coś jeszcze tylko nie pamiętam co.Zapytałam czy można się umówić na usunięcie naczynek (laserowo)no niestety już nie można bo zbliża się lato tak powiedziała i zaproponowała mi wprowadzenie przez sonofereze serum plus maskę algową , więc się zgodziłam.I jestem zadowolona z tej decyzji, zabieg był przyjemny i bezbolesny no i znikły mi naczynka i rumień za pierwszym razem ( miałam moło naczynek takich widocznych) , więc ja jestem bardzo zadowolona z usług i na pewno tam wrócę i będę polecać ten salon.
    • Gość: Martina Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 15.04.14, 16:14
      Ja nie robiłam hennej ani regulacji,tylko maniciur japoński i jestem zadowolona z efektu.
    • Gość: Ewa Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 15.04.14, 17:35
      Robiłam tam hene z regulacją i jestem zadowolona.Byłam gdzieś indziej i tam pani zrobiła mi bardzo ciemne, a tu pani zrobiła mi idealnie takie jak chciałam i dobrze dobrała mi kolor.Co do regulacji też jestem zadowolona.
    • Gość: justyna Re: Studio urody Angela IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.14, 11:01
      Ja robiłam manicure - nie za bardzo, wiadomo rzecz gustu nie wszyscy muszą być zadowoleni. Koleżanka mi mówiła o Day-Spa (były Eris), że super ale drogo.
    • Gość: Anita Re: Studio urody Angela IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.14, 11:15
      fajnie jest też w studiu urody RAJ na Piłsudskiego, polecam
    • Gość: monika Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 17.04.14, 10:32
      ja robiłam tylko regulacje i jestem zadowolona.
      • Gość: Ilona Re: Studio urody Angela IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.14, 20:01
        No, no salon bez skazy, a może laska sama sobie dokonuje wpisów żeby się dobrze zareklamować. Uwierzcie znałam takich!
    • Gość: agnieszka Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 23.04.14, 10:54
      bardzo fajne studio, robiłam hennę z regulacją, jestem bardzo zadowolona i na pewno tam wrócę.
      • Gość: marzena Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 30.04.14, 13:31
        Jestem zadowolona z zabiegu robiłam tam manicur,polecam
    • Gość: iza Re: Studio urody Angela IP: *.centertel.pl 22.05.14, 13:46
      Jestem zadowolona ,robiłam manicure klasyczny. Panie bardzo miłe, sympatyczne umieją doradzić, na pewno wybiorę się na jeszcze jakiś zabieg.
    • Gość: Justyna Re: Studio urody Angela IP: *.wszmijo.edu.pl 25.05.14, 13:40
      Jedna Pani to może i OK, ale druga (chyba właścicielka) nie za bardzo zna się na tym co robi.
    • Gość: kasia Re: Studio urody Angela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.14, 11:15
      bardzo ładnie i przede wszystkim czysto, robiłam już tam parę zabiegów i na pewno tam wrócę, co do pań też są bardzo miłe i umieją doradzić.
    • Gość: Nadia Re: Studio urody Angela IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.14, 12:27
      Dla mnie porażka, niech lepiej praktykują na sobie a nie na klientach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka