Dodaj do ulubionych

Ombre, flamboyage

IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.15, 20:59
Gdzie w Sosnowcu zrobią mi fajne ombre albo flamboyage?
Pisałam do Berendowicz&Kublin ale jakoś bez odzewu...
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Ombre, flamboyage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.15, 08:52
      Hej. Ja jestem zdecydowana na flambuyage, ale nie wiem kto w S-wcu to wykonuje. Podobno rewelacyjnie robił flam, Pan Jarek z Broadwaya, ale on już tam nie pracuje. Nie wiem czy jego zastępczyni ma w tym doświadczenie. Jeśli znacie kogoś dobrego we flamboyage to proszę o namiary.
      • Gość: łatwe dla fryzjera Re: Ombre, flamboyage IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.15, 00:56
        Poproś by Twoja fryzjerka wpisała na YouTube hasło: Flamboyage Classic Highlights - Davines.
        To "pasemka", ale bardziej niteczki, bardzo gęsto wyciągane.
      • Gość: malka Re: Ombre, flamboyage IP: *.189.44.82.atman.pl 16.04.15, 12:18
        A czy ktoś się nie orientuje, gdzie pan Jarek teraz pracuje.
    • Gość: majka Re: Ombre, flamboyage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.15, 08:21
      Byłam w salonie Brodway i jestem totalnie rozczarowana. Jeszcze dzień wcześniej upewniałam się czy mają doświadczenie we flam, na jakich paskach pracują itp odpowiedź była, że jasne, robią, a paski mają różne. Gdy przyszłam na miejsce, okazało się, że robią na zwykłych sreberkach, drobne pasemka. Poinformowano mnie, że jeśli nie chcę to mogę iść, tylko jeśli fryzury potrzebowałam za 2 dni, to gdzie ja się nagle umówię u fryzjera robiącego flam. W Brodway umawiałam się miesiąc wcześniej, gdyby uczciwie wtedy powiedzieli, że nie stosują tej metody, to wtedy umówiłabym się do K-c. Włosy miały mieć odcień miedzi, a jest blond i totalnie zniszczone. Porażka. Jedynie syn został świetnie obcięty.
    • Gość: grafik Re: Ombre, flamboyage IP: *.rev.sefiber.dk 28.07.15, 14:34
      Zdjęcie to jedno, jego obróbka to drugie, a prawdziwa fryzura to trzecie. Który dzień ta farba na wlosach, to czwarte. Uroda to piąte. I tak można w nieskończoność wyliczać, odpowiedzieć na pytanie "kto zrobi?"- odpowiedź chirurg:-)
      A na poważnie więcej powagi życzę:-) w podejściu do zdjęć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka