Dodaj do ulubionych

Pozycjonowanie www.

21.01.16, 08:44
Witam! Możecie mi polecić jakąś dobrą i rzetelną firmę która wykonuje pozycjonowanie Sosnowiec ? W mieście panuje silna konkurencja jeśli chodzi o moją branżę i chciałbym się trochę wybić w internecie :) Z góry dziękuję za polecenie kogoś , szukam tylko najlepszych firm , pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • u46 Re: Pozycjonowanie www. 21.01.16, 09:02
      pozycjonowanie nie istnieje, jeśli ktoś coś takiego proponuje to oszukuje - jedynym wyjściem jest aktywność na FaceBook'u, założenie Fanpage i dbanie o wizerunek - strona internetowa, w obecnym czasie jest mniej istotna...
    • Gość: weronika Re: Pozycjonowanie www. IP: *.146.71.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.16, 21:25
      A na spamowanie for i wklejanie niechcianych linków masz coś? To mógłby być lepszy biznes niż pozycjonowanie które jak widać od razu zostało skrytykowane. Więc na tym nie zarobisz.
    • malinowskaanna89 Re: Pozycjonowanie www. 10.10.16, 11:54
      oczywiscie, ze istnieje pozycjonowanie stron. Nie wiem skad informacje o jego braku. Wszelkie działania w Internecie są pomocne jeśli chodzi o wizerunek firmy. Rozwijajac własny biznes, dokladniej pensjonat. Dzialania marketingowe prowadze sama, poniewaz w tym zakresie rozwijalam sie od dawna, ale jesli chodzi o pozycjonowanie, poszlam na kurs, aby miec podstawowa wiedze, a nastepnie skorzystalam z agencji Alte Media.
      Nikt mi nie powie, ze pozycjonowanie nie istnieje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka