Gość: Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:50 Helios , Plaza, Park wodny, Centrum Sportów Zimowych , remont stadionu Ludowego ,3 letni remont wiaduktu na ul. Piłsudskiego. Teraz kolej na nowy stadion i rynek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanessa00 Re: Nowy stadion 12.02.05, 23:15 Myślę, że dla obiektywności i równowagi należałoby też wskazać: -nowa aula przy żylecie -adaptacja akademika na instytut informy -Dietel coraz ładniejszy -Schoena też się dało odrestaurować (choć wybiórczo z całego kompleksu parkowo- pałacowego; szkoda) -Szkoc też coś zaczął robić, w końcu nie dla siebie, no i sprawa gustu ten projekt (mnie trochę rani to szkło) -straszydło komenda również przestała straszyć -a i patelnia, co tu dużo powiedzić, jakiegoś tam wyglądu nabrała -no i w końcu aferalną górkę mamy -i parę hipermarketów (coś mi się zjechało z tematu) -i coś tam jeszcze pewnie by się znalazło (pozytywnego) A do tematu: że ja, krytyk wszystkiego, co się rusza takie słowa piszę? Też mi się czasami zdarza. Z listy wymienionej przez Juliana: -3 letni remont - myślę, że każdy chce odpowiednio na nim zarobić, stąd ten poślizg -remont Ludowego - wrrrrr a pozostałe: myślę, że mieszczą się procentowo w ilości porażek w stosunku do ilości sukcesów. W końcu pan bóg kazał się dzielić (czyżby ci inwestorzy nie wiedzieli o tym?) Odpowiedz Link Zgłoś