alusiap 13.03.05, 18:49 poszukuje dobrego pediatry ,który przyjezdza na wizyty domowe i mozna mu zaufac.ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia_s Re: Pediatra w s-cu 14.03.05, 17:21 Polecam dr Adama Gorczycę. Przyjeżdża na wizyty domowe. Pracuje w szpitalu w Klimontowie, jest pediatrą i neurologiem dziecięcym. Gdybyś chciała bliższe namiary napisz na adres gazetowy. Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba27 Re: Pediatra w s-cu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:24 ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pediatra w s-cu IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.03.05, 13:20 Na początku chodziłam z Małym do p.Gorczycy.Ale zrezygnowałam.W tej samej przychodni(w której on przyjmuje) przyjmuje jeszcze jeden pediatra pani Greunpeter.Tą Panią naprawdę polecam.Przyjmuję także w Centrum Pediatrii. W razie czego mogę na maila podać nr tel, badx adres przychodni, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Pediatra w s-cu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:24 dr Bogusiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pediatra w s-cu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:54 Polecam dr.Wójcik ,przychodnia Hallera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pediatra w s-cu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:39 Nie leczcie swoich dzieci u tej lekarki. ja pracuje firmie farmaceutycznej i ta Pani jest moim najlepszym "przepisywaczem". Wypisuje w dużych ilościach leki drogie i niekoniecznie na te schorzenie (leczy przy okazji, a ja mam na nie promocje i za to jest kasa lub fajne prezenty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pediatra w s-cu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:13 Na pewno to chodzi o dr. Wójcik ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzepiszka Re: Pediatra w s-cu 18.08.05, 13:18 widzialam Cie kilka razy u niej. kanadyjska firma. a dr. wojcik i tak jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pediatra w s-cu IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 11:44 ja polecam dr.niziorska przyjmuje na wawelu przyjezdza prywatnie do dziecka nawet w nocy przepisuje tanie leki bardzo dobre podejscie do dzieciaka miła na prawde bardzo fajna Pani doktor Odpowiedz Link Zgłoś