Dodaj do ulubionych

Gdzie SYLWESTER?? w EMPIRE!!!!!

IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 13.12.05, 09:54
hej.ja sie wybieram do empire w sosnowcu kolo parku sieleckiego, taniocha
jest 90 zl od pary do tego jakies przekaski, bigos, zur, dj, muza , szampan i
zabawa do bialego rana, jeszce jest duzo wolnych miejsc...przyjdzcie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga do kiedy mozna dac znac IP: *.smstv.pl 13.12.05, 11:06
      do kiedy mozna dac znac bo ja sie jeszcze chce zastanowic tak z dni
      potrzebuje, będa jeszcze miejsca????
      • Gość: ja:) Re: do kiedy mozna dac znac IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 13.12.05, 11:24
        hej aga...mysle ze spokojnie do konca tego tygodnia mozna dac znac:-) nawet
        mozesz isc w niedziele zapytac sie i zaplacic, bo w niedziele tez jest
        czynne:)...ja ide dzisiaj zaplacic i wiem ze jeszce sporo miejsc jest wolnych!
        to jest tam na dole ten klub empire:-)
        • Gość: ja:-) Re: do kiedy mozna dac znac IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 13.12.05, 11:34
          jesli chcesz to mozesz tam zadzwonic i sie dowiedziec wszystkiego tu masz nr
          telefonu:-) 032-363-16-30 lub 31
    • Gość: ja!!! Re: Gdzie SYLWESTER?? w EMPIRE!!!!! IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 20.12.05, 19:04
      sylwek juz tuz tuz:D:D
      • Gość: dj rozcrock Re: Gdzie SYLWESTER?? w EMPIRE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:19
        e tam, na pewno w empire będzie cienko, rok temu byłem i nudno było
        • Gość: ja!!! Re: Gdzie SYLWESTER?? w EMPIRE!!!!! IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 21.12.05, 19:42
          nudno???w sylwestra? dlaczego bylo nudno? kiepska muza czy co? moze sie bawic
          nie umiesz.a moze za mało wziąłeś?:)
          • Gość: a ga Re: Gdzie SYLWESTER?? w EMPIRE!!!!! IP: *.smstv.pl 24.12.05, 14:46
            czy są może jeszcze miejsca w empire nie orientuje sie ktoś???
            • Gość: ja!!! Re: Gdzie SYLWESTER?? w EMPIRE!!!!! IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 24.12.05, 22:46
              ostatnio dzwoniłam i jeszce były.napewno jeszce będą...zadzwon i sie spytaj....-
              --->(032) 363-16-30 lub 31...pozdro..wesołych:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka