ironique 09.03.06, 19:58 Podobno na Modrzejowskiej jest lokal z jedzeniem wegetariańskim. Kto już był? Proszę o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: jedzenie wegetariańskie IP: *.telpol.net.pl 12.03.06, 18:51 Niezdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
rokoski Re: jedzenie wegetariańskie 15.03.06, 14:12 jest, tzw. greenway, jedzonko dobre, ale porcje sa jak dla malych japonczykow, w innych barach tej sieci sa przynajmniej raz wieksze, nie ma ja jeszcze talezykow i trzeba jesc plastikami, toaleta mesko-damska laczona i nie ma papierowych recznikow, w greenwayu w wawie jest pyszna zupka z soczewicy za 2zl u nas jak zwykle mozna tylko pomarzyc, otwarte w nieprzystepnych godzinach do 18. Ale jest ladne duze akwarium, szkoda ze wydali kase na rybki a nie na taleze ;p Zobaczymy co to bedzie z nimi, jak sie nie zmienia to znikna z rynku i o nich zapomnimy ;) Ocena łaczna mierny plus, ale jedzonko minus cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wegetarianin1 Re: jedzenie wegetariańskie IP: *.polanet.pl 15.03.06, 22:09 Gren Way? fajnie, a gdzie dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ironique Re: jedzenie wegetariańskie 15.03.06, 23:07 dziś widziałam - w bramie niemal naprzeciwko Rossmana i "tego szklanego budynku" ;D na Modrzejowskiej :)ale nie byłam w środku.. Odpowiedz Link Zgłoś