Dodaj do ulubionych

restauracja wiktoria - wesele

IP: 83.16.105.* 22.09.06, 10:36
czy moze ktos robil tam wesele lub przynajmniej był? chcialbym poznac opinie.
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • teletombola1 Re: restauracja wiktoria - wesele 23.09.06, 21:50
      podobno jedzenie super, ale pilnuj alkoholi ;)
      • Gość: conor Re: restauracja wiktoria - wesele IP: 83.16.105.* 25.09.06, 14:48
        dobrze wiedziec. dzieki. ale gdyby ktos tam byl na weselu to bylbym wdzieczny
        za pare informacji.
      • figo7000 Re: restauracja wiktoria - wesele 27.09.06, 20:37
        jedzonko faktycznie całkiem, całkiem, ale troszkę mało miejsca do tańczenia,
        zależy ile osób planujesz zaprosić.Ja tam byłam dwa lata temu i przypominam
        sobie, że w sali obok (nie widziałam jej) była "konkurencyjna" impreza, więc
        jeśli Ci zależy na wyłączności warto to zastrzec przy podpisaniu umowy
        • Gość: martys Re: restauracja wiktoria - wesele IP: *.softpro2.pl 28.09.06, 12:37
          ja byłam tam na weselu znajomych miesiac temu. Wele było na 60 osób - sala w
          sam raz, jak będzie wecej ludzi to sie zgniotą. Miejsca do tanczenia moze
          faktycznie troszke mało, ale dało jakos rade. Jedzonko było bardzo dobre ale do
          obsługi małe zastrzezenia- najpierw podali ziemniaki, a na mieso trzeba było
          czekac 10 minut.Ogólnie sala ładna, przepieknie wystrojona. Wrazenia raczej
          pozytywne
          • Gość: hgg Re: restauracja wiktoria - wesele IP: 193.151.50.* 12.11.06, 09:04
            jak dla mnie zbyt bufoniasto,teraz na górnej sali jest remont,ale bardzo fajnie
            jest w Czarcim mły nie na andersa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka