Dodaj do ulubionych

szpital nr 2 w Sosnowcu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:30
Witam!! Zwracam się do Was z pytaniem co sądzicie o szpitalu nr 2 w Sosnowcu.
Jaką ma opinię. Ponieważ jak do tej pory nigdy mnie to nie interesowało, ale
niestety dopadła mnie choroba i mam być tam leczona a nie chcę trafić w złe
ręce. Chodzi mi głównie o poradnię gastrologiczną. Proszę o opinie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dysanka Re: szpital nr 2 w Sosnowcu IP: *.chello.pl 19.01.07, 12:58
      Ja na 2-jce rodziłam Wiktorię, więc mam dobre zdanie o tym szpitalu - jestem
      pod wrażeniem, a przynajmiej jest opieka :) Co prawda leżałam na oddziale
      połozniczym wówczas, ale myśle, że jest to jeden z lepszych szpitali którzy
      traktują z godnością człowieka. pozdrawiam
      • catherine78 Re: szpital nr 2 w Sosnowcu 22.01.07, 15:59
        STANOWCZO ODRADZAM!!!!
        Dwa lata temu o mało co nie zeszłabym z tego świata, gdyż po prostym zabiegu
        operacyjnym wdało się zakażenie i gotowe.....uratowali mnie lekarze ze szpitala
        w Katowicach, gdzie trafiłam na ostry dyżur i gdzie musiałam spędzić 2 miesiące
        aby naprawiono błędy sosnowieckich lekarzy!!
        Nie byłam jedyna!! W czasie tygodnia, który musiałam spędzić w szpitalu podobna
        sytuacja zdarzyła się z trzema innymi pacjentami. To jest rzeźnia a nie
        szpital!!!

• Gość: oj Re: szpital nr 2 w Sosnowcu IP: *.171.152.101.crowley.pl 19.01.07, 15:33
      A ja mam odmienne zdanie,ponieważ mój mąż udał się do nich z rozciętą ręką
      praktyczni na żyle,ciekła z niego krew a Pan doktor oznajmił mu,że nie mają
      podpisanego kontraktu z NFZ na tego typu usługi i żeby poszedł sobie do
      szpitala nr1.Szkoda,że owy doktorek nie zastanowił się co może mu się stać po
      drodze lecąc przezpół miasta bez opatrunku(bo tego też mu nie
      dali).Wybaczcie,może jestem w błędzie,ale czy nie najważniejsze jest życie
      człowieka a nie jakiś tam kontrakt z NFZ?
      • Gość: agula Re: szpital nr 2 w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:22
        www.ankieta.rodzicpoludzku.pl/Placowki/Default.aspx
    • Gość: zawiedziony Re: szpital nr 2 w Sosnowcu IP: *.telpol.net.pl 20.01.07, 23:16
      tylko nie na wewnetrzny gdy ojciec śp. chorował to do szpitala przychodził o
      własnych siłach a przywozili go w kocu , i tak za kazdym razem a ostatnio nie
      zdazyłem ,wewnetrzny lepszy moim zdaniem ma 1
      • Gość: kinimini Niepolecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:10
        wewnetrzny do kitu:/, moja śp. babcia umarla na wewnetrzym , a tylko dlatego ze
        niemial kto do tlenu podłączyć:/, gdy przychodzilam w odwiedziny pielegniarki
        odnosily sie arogancko, pyskowaly, babcia prawdzie mowiac lezala w swoich
        odchodach, my musielismy ja myc.. trgedia... znowu na poloznictwie jakiesc 6
        lat temu panowal gronkowiec:/, moja ciocia urodzila tam wtym czasie, po czym
        bez zadnej informacji zabrali jej dziecko do szpitala w bedzinie.. niekiedy jak
        sie przechodzi kolo "2" mozna zaluwazyc nalepione kartki, ze ten i ten pan
        doktorek to wielki lapowkarz, lub inne takie.... takie sa moje fakty i moje
        zdanie na ten temat
        • Gość: Groszek Re: Niepolecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:20
          Doskonale ćię rozumiem,nie wiezę 95% lekarzom i jestem pewna ,że takichjak ja
          jest dużo więcej,a ich haryzma już się skończyła i powińńi się ssarać ją
          odbudować,ale to już trudniejsza droga,Sorry za błędy.
          • Gość: wk Re: Niepolecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:37
            rodziłam 32 lata temu w 2, nie podobało mi się tam.
    • Gość: aj Re: szpital nr 2 w Sosnowcu IP: *.telpol.net.pl 10.04.07, 20:53
      od czwartku przed świętami nie sprzątali do wtorku brud i syf,kobiete
      przywieźli przed swietami i tylko kazali wybrac jej łózko i nie zainteresowali
      sie nia i na naszych oczach zmarła chwile później to wykańczalnia !!!!!!!!!!
      prosperuje tylko dobrze "LILIA"z Deblinskiej - maja ruch?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka