Gość: ryszard51@gazeta.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:44 jestem hodowcą gołębi. Jeśli chcecie Państwo by na Waszym ślubie wypuszczono na szczęście kilka gołębi proszę o kontakt ryszard51@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniakucinska Re: gołębie na ślubie 28.10.06, 12:23 a jaki byłby koszt tej usługi? Z góry dziękuję za opdowiedź, pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Re: gołębie na ślubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:27 Ile chcesz jeden czy dwa jak dwa to rtzeci w promocji za dwa razy po sześc na pzekrój własny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: gołębie na ślubie IP: 83.230.121.* 30.10.06, 06:29 Haha, dobre :-) P.S. Ja miałem na ślubie gołąbki "pawiki", ale o tym nie wiedzieliśmy więc to była miła niespodzianka (dostaliśmy je do rąk i wypuszczaliśmy, na szczęście lubimy gołębie i umiemy się z nimi obchodzić delikatnie). Chyba taka zaplanowana "usługa" to już nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard51 Re: gołębie na ślubie 07.05.17, 22:08 Zapraszam na moją stronę: golebienaslub.ovh Odpowiedz Link Zgłoś