Dodaj do ulubionych

praca w C.H PLAZA sosnowiec

IP: *.eranet.pl 18.01.07, 20:20
hej. zawsze mnie dziwi skad ludzie dowiaduja sie o ofertach pracy przy
budowie jakichs nowych inwestycji, i na otwarcie zawsze juz kogoś maja. a w
urzedzie pracy zadnych takich ofert pracy nie ma, wiec gdzie szukac???prosze
o rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.171.152.101.crowley.pl 18.01.07, 20:34
      Przykro stwierdzić,ale w grę wchodzą znajomośi.
      • Gość: beata Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.eranet.pl 18.01.07, 20:44
        tak myslałam, ale jakby ktos cos wiecej wiedzial to bede wdzieczna za info.
        • Gość: pit Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:56
          Nie obraź się, ale nawet jeśli ktoś by miał takie informacje, to prawdopodobnie
          nie podzieli się nimi z Tobą, szczególnie jeśli sam zamierza je wykorzystać dla
          siebie lub chce wkręcić kogoś ze znajomych czy rodziny. Informacja jest w
          dzisiejszych czasach bardzo cennym zasobem... Ostatnio dość szczegółowo różne
          osoby informowały o pracy w centrum narciarskim na Środuli, ale to jest raczej
          wyjątek potwierdzający regułę.
          • Gość: pit Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:05
            A to tak na dobry początek:
            www.stokrotka.pl/fm_rekrutacja_oferty.php?id=37
            Może się przyda :) Pozdrawiam
          • Gość: lesku1 Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:50
            tez mi praca 936 zl brutto
        • Gość: pit Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:43
          Jest już trochę ogłoszeń w internecie, sam znalazłem kilka, na stanowiska
          kierowników i sprzedawców, zwracaj też uwagę na ogłoszenia zawierające w treści
          Rybnik i Sosnowiec (w Rybniku też w marcu otwierają Plazę, niektórzy najemcy
          widocznie otwierają się też tam).
    • malda_80 Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec 19.01.07, 10:14
      na UP nawet nie licz w takim przypadku... raczej na gazetę wyborczą...
    • Gość: gość baska Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.07, 17:11
      Z takimi galeriami jest tak ze otwieraja sie przewaznie jedne i te same sklepy,
      i oni szukaja pracowników , szkola ich np. w plejadzie czy w m1 i etedy
      wyszkolenii ida do plazy. Wystarczy @ albo przejsc przez plejade złozyc oferte
      w sklepach i wtedy jest szansa. Kazda prawie firma ma strone www na których
      czesto sa oferty pracy, wystarczy wysłac swoje cv
    • Gość: Plaza Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:12
      zobacz na www.plaza.sosnowiec.pl
    • Gość: meliska Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 23:39
      Prosze was,litości...:)troche wiary w ludzi i we własne siły.Ja juz mam
      zaklepaną prace w Plazie i jakos nie mam zadnych znajomosci.Znalazlam
      ogloszenie w wyborczej,po prostu kupujcie sobie gazetke co poniedzialek,zawsze
      cos z Plazy znajdziecie.A tak apropos to mam oferte dla studentow chcacych
      pracowac na umowe zlecenie na pol etatu,rowniez studenci dzienni w weekendy
      jako barista w Costa coffee wlasnie w plazie w sosn.chetni niech wysylaja cv na
      adres:rekrutacja@ecoffee.pl
      • Gość: gef Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 23:41
        zdradź proszę kiedy jest otwarcie :)
        • Gość: Plaza Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:29
          Otwarcie jest planowane na 30 marca 2007 www.plaza.sosnowiec.pl
          • Gość: gami Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.eranet.pl 22.02.07, 19:38
            www.zaglebie.info/news_aktualnosci.php?n=3370
      • savitree Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec 06.03.07, 12:48
        cześć Meliska, ja także dostałam pracę w Coście, so c'ya soon ;)
        • Gość: meliska Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.07, 18:57
          o jak miło :), tak apropos to mam na imie ewelina
          • Gość: Savitree Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.ghnet.pl 10.03.07, 21:25
            a ja Karolina :)
            • Gość: meliska do savitree IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.07, 14:37
              masz moze juz jakies info o szkoleniu??? juz jest 20,mial ktos dzwonic a tu
              cisza...
              • Gość: Savitree Re: do Meliski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:36
                UFF, Ewelino, właśnie weszłam na to forum, by spytać Cię o to samo.. bo już
                myślałam, że to tylko o mnie zapomniano, czy coś.. :) podaję Ci swoje GG to
                będziemy w kontakcie :)
                4809052
    • Gość: Plaza Re: praca w C.H PLAZA sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:06
      Na stronie www.plaza.sosnowiec.pl po lewej stronie jest przycisk - OFERT
      PRACY. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka