evylina 21.01.07, 21:11 Witam Wszyscy piszą tu o tych restauracjach a ja nie moge znalesc strony www rzadnej z nich. Macie jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia_s Re: Restauracja Wiktoria I Czarci Młyn 21.01.07, 22:55 Czarci Młyn nie ma strony (pytałam jak rozmawiałam z właścicielką) a Wiktoria tu : www.restauracjawiktoria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rafalglowa Re: Restauracja Wiktoria I Czarci Młyn 22.01.07, 14:00 Czarci Młyn Przejdz sie tam i samo zobacz na zywo. mialem tam chrzciny sena i bylo super dobre jedzenie i fajnie podane. warto Odpowiedz Link Zgłoś
czuczi24 Re: Restauracja Wiktoria I Czarci Młyn 22.01.07, 14:07 A ile płaciliście od osoby i co było zapewnione w cenie?Długo tam byliście i czy sala jest odpowienia dla mniej więcej 20osób?Jakie menu?Jeżeli mogę prosić o oddp. na te pyt. to będę wdzięczna bo planuję zrobić tam skromne przyjęcie weselne. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Restauracja Wiktoria I Czarci Młyn 22.01.07, 18:05 Ja własnie planowałam tam komunię, ale zdecyduję sie raczej na Wiktorię, poniewż w tej samej cenie w Wiktorii mam ciasta, owoce i napoje zimne. Poza tym Czarci Młyn jest chyba bez okien na dole, jeśli będzie gorąco na dworze to tam może być duszno, a nie ma klimy. Gdyby ktoś mógł wyrazić opinię o Wiktorii będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalglowa Re: Restauracja Wiktoria I Czarci Młyn 23.01.07, 13:39 Placilem 80 zl od osoby + 600zl za pieczone miesa ktore sa bardzo dobre polecam wszystkim + 120 za tort ktory byl rewelacyjny. to byle chrzciny od 13:00 siedzielismy do 19:00 i za ta cene bylo za duzo jedzenia. Goscie sie objedli a wszystkim smakował szmalec z wiejskim chlebem. w pownicy wstawiaja klimatyzatory jesli jest goraco i maja jeszcze sale na pietrze gdzie sa wesela. Alkochol i napoje mialem swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
malda_80 Re: Restauracja Wiktoria I Czarci Młyn 22.01.07, 15:58 ja pytałam o przyjęcie weselne. Podstawowe menu kosztuje 130zł/osobę. Nie pamiętam już dokładnie co w nim jest. Chyba powitanie, obiad, zimna płyta, deser lodowy i kolacja, albo dwie kolacje. Przeszłam się jeszcze do Sarmaty i tam bardziej mi się spodobała oferta. Za 120zł mam dużo więcej. witryna.fucio.pl/sarmata/index1.htm Na stronie jest menu. I właśnie ono kosztuje 120zł za osobę. Nawet tort mamy w tym. A podobno tort jest przepyszny, a obsługa bardzo sympatyczna(z relacji znajomych). My robimy na 40 osób. Musimy tylko cisto i alkohol dokupic. Odpowiedz Link Zgłoś