Dodaj do ulubionych

magneti marelli - PRACA

• Gość: audi Re: magneti marelli - PRACA IP: *.cable.smsnet.pl 19.10.09, 15:03
      Co chodzi o prace w magneti ciezko jest sie dostac;/ ja złozyłam cv
      na bramie, byłam w adecco byłam w katowicach w start people i nic;/ :
      ( sama chciałabym sie tam dostać. Proszę uczciwego człowieka o
      pomoc. W nagrode oddaje całą wypłate za pierwszy miesiąc;)
    • samantaa123 Re: magneti marelli - PRACA 04.01.10, 06:37
      witam poszukuje pracy w magneti marelli.interesuje mnie praca jako pracownik
      fizyczny.jestem kobieta czy bylaby szansa? odwdziecze sie.
    • Gość: bona Re: magneti marelli - PRACA IP: *.cable.smsnet.pl 24.01.10, 20:13
      czy ktoś pomoże mi dostać się do magneti marelli? sowicie się
      odwdzięczę proszęo kont. e-mail bozena272@op.pl
      • Gość: ja Re: magneti marelli - PRACA IP: 188.33.192.* 02.03.10, 15:35
        a ja mam pytanie ile sie tam zarabia w utrzymaniu ruchu i czy sa
        przyjęcia??
        • Gość: artur Re: magneti marelli - PRACA IP: 79.175.231.* 10.02.11, 19:52
          tam reka reke trzyma wiec bedzie ciezko
        • Gość: mark_89 Re: magneti marelli - PRACA IP: *.cable.smsnet.pl 16.03.11, 15:22
          Zależy mi na pracy w Magneti. Oddam pierwszą wypłate. kontakt : skala89@interia.pl
    • Gość: niewolnik Re: magneti marelli - PRACA IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 17:58
      Słuchaj, daj sobie spokój. Nie szukaj tu pracy. Ten zakład to syf nad syfy. Płace głodowe, a wydajność trzykrotnie wyższa jak w podobnych zakładach we Włoszech. O umowie na stałe zapomnij. Nie ma takiej możliwości. Wszyscy w biurze to same pocioty, bez żadnych kompetencji i odpowiedzialności. Trzepią kapuchę za darmo nic z siebie nie dając. Żaden dział nie funkcjonuje tu właściwie, a oczy to musisz mieć nawet w dupie, żeby się o coś nie zabić. Ciasnota i syf. Zero ergonomii. Maszyny to złom, który bez przerwy się psuje a nie ma kto naprawiać, bo jest tylko 1 elektryk na zmianie. Paranoja!!! Jeśli to Cię nie przekonało - przyjmij się. Są przyjęcia przez ADECCO. Proponuję jednak gdzieś indziej. Od 1 maja Niemcy i Austria...
      Bywaj
      • Gość: Igor Re: magneti marelli - PRACA IP: *.dg-net.pl 07.04.11, 21:52
        Na stronie Adecco żadnych ofert pracy w Magnetti nie ma. Skąd wiesz, że są przyjęcia?

W ogole jakiś zakład prowadzi teraz przyjęcia na terenie Sosnowca bądz DG?
        • Gość: dami Re: magneti marelli - PRACA IP: *.tvtom.pl 15.04.11, 13:19
          Czy jest Ktoś w stanie załatwić umowę na czas nieokreślony w Automotivie w Sosnowcu??? (pracuję tam ale umowa kończy mi się w lipcu, mam bezrobotną żonę i malutkie dziecko, potrzebuję tej roboty) Jeśli tak to proszę o kontakt : dami1606@interia.pl
          DOBRZE zapłacę!!! Bardzo PILNE!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: BASIA Re: magneti marelli - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:56
      witam ...poszukuje pracy właście w tych kierunkach ...generalnie chodzi o wiązki samochodowe
      pracowałam ...w Delphi poland od 3 lat ...
      czy ktos mogl by cos podpowiedziec doradzic PILNE !!!
    • Gość: Waldek Re: magneti marelli - PRACA IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.14, 11:27
      Witam ,szukam pracy w magneti marelli lub ersi albo człowieka który mnie wkręci i który nie pożałuje takiego kroku...najchętniej coś w kierunku elektryki i elektroniki..mój mail waldemaro0@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka