Dodaj do ulubionych

pani z adecco w sosnowcu

IP: *.smstv.pl 04.04.07, 08:54
czy ktoś z was może był kiedys w adecco w sosnowcu jako petent czyli
bezrobotny?Pracuje tam taka "pani" dosyć młoda,chyba najważniejsza bo
zauważyłam że nikt tam nie jest w stanie odpowiedzieć na proste pytanie bez
jej zgody,która wszystkich bezrobotnych traktuje jak śmieci.Ale może to tylko
moje urojenia, jeśli mieliście okazję i przyjemność spotkać tą panią to proszę
o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: pani z adecco w sosnowcu IP: *.chello.pl 04.04.07, 11:15
      Broń boże korzystać z ich posrednictwa........ Mój mąż była w adecco ale w Katowicach. Wszystko ładnie,pięknie praca sie znalazła za ok.10zł na godzine z czego mój mąz miał dostac ok 3zł na godzinę. Praca tylko w soboty i niedziele po 8 godzin, z własnej kasy jeszcze bilet trzeba było kupić. Wiec obliczając wynagrodzenie wynosiłoby 96zł miesiecznie (odliczając bilet). Wolałam jak dostał 500zł zasiłku........ teraz ma stałą prace i dobre zarobki.
      • Gość: sosnowiczanka Re: pani z adecco w sosnowcu IP: *.smstv.pl 04.04.07, 13:03
        ja zadzwoniłam do sosnowca czy dostane pieniądze za jedną dniówkę przepracowaną,
        okazało sie ze nie bo do pięciu dni nie podałam numeru konta, zrezygnowałam z
        tej pracy bo dostałam inną przy czym zadzwoniłam do nich na drugi dzien rano i
        poinformowałam że rezygnuje, pani odburknęła i jakoś sobie nie przypominam zeby
        cokolwiek mówiła o tym ,skoro wiedzieli pod jaki nr zadzwonić w sprawie pracy to
        co do nr konta już nie,a te 50 zł proponuję zeby ta pani przelała sobie na konto
        i kupiła książkę o profesjonalnej obsłudze,może przestanie traktować
        bezrobotnych jak śmieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka