Gość: mika IP: *.chello.pl 30.10.07, 01:22 witam:) poszukuje dobrego solarium w sosnowcu jakie polecacie?proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dobre solarium w sosnowcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 31.10.07, 14:52 ja korzystam u mnie na kazimerzu na wagowej,jestem zadowolona, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Re: dobre solarium w sosnowcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 18:30 Mika, a tak z innej beki - widze, ze zalozylas ten temat bez logowania. Wyjasnisz mi jak? (bo ja jako gosc nie moge, a Tobie sie udalo, a nie chce konta zakladac tylko dla jednego tematu,....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Re: dobre solarium w sosnowcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 10:31 Jesli chodzi o Sosnowiec, to polecam solarke na Sroduli (zaraz przy przystanku autobusowym z Dabrowy). Ja tam bylam pare razy i jestem zadowolona (poza pierwszym razem, kiedy pani nie powiedziala, ze sa nowe lampy a ja poszlam na 10 min i przez tydzien spac nie moglam....xD. Pozdrawiam i milego opalanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobre solarium w sosnowcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 02.11.07, 14:08 heh no nie ma nic gorszego ,jak spalenie sie w solarium, zdażyło mi sie to kilka razy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Re: dobre solarium w sosnowcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 18:12 No jeszcze mozna tradycyjnie, na sloncu xD A wiesz, ja wczesniej bylam na trzech solariach - najpierw 5min, potem na drugim 7 min (bez efektu), potem na innym znowu 7min(nawet ciepla nie poczulam), wiec jak poszlam tam, to wzielam 10 min, ale jak juz wspomnialam, pani nie zaznaczyla, ze sa nowe lampy :D Odpowiedz Link Zgłoś