michaelus 10.09.03, 15:43 Nie chcę wywoływać żadnej burzy na tym forum, ale chciałbym się dowiedzieć co forumowicze sądzą o pytaniu zadanym w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Jan Ciszewski - Zagłębiak czy Ślązak? 10.09.03, 17:06 Najlepszy komentator wszechczasów. Obywatel Rzeczypospolitej, pracownik Polskiego Radia i Polskiej Telewizji, pustyłbie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: Jan Ciszewski - Zagłębiak czy Ślązak? 10.09.03, 17:19 Tylko bez inwektyw proszę. Nie jestem "pustymłbem". Chcę się tylko dowiedzieć co ludzie sądzą na ten temat, a życiorys sam znalazłem: sosnowiec.info.pl/modules/dzialy/view.php?id=3&t_id=31&root=files/miasto//osobistosci/ciszewski.htm Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Jan Ciszewski - Zagłębiak czy Ślązak? 10.09.03, 20:08 michaelus napisał: > Tylko bez inwektyw proszę. Nie jestem "pustymłbem". Chcę się tylko dowiedzieć > co ludzie sądzą na ten temat, a życiorys sam znalazłem: > > sosnowiec.info.pl/modules/dzialy/view.php?id=3&t_id=31&root=files/miasto//osobistosci/ciszewski.htm Gorol z Sosnowca, kariere zrobil dzieki sosnowieckim ukladom w katowickim radiu i zapewne poparciu czerwonych z Gierkiem z Sosnowca na czele. Pyrsk Gorole! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Jan Ciszewski - Zagłębiak czy Ślązak? 10.09.03, 17:07 jeszcze raz. Wymyśl sobie jakieś inne pytanie i daj na Katowice. Tam są specjaliści od życiorysów. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Jan Ciszewski - Zagłębiak czy Ślązak? 11.09.03, 06:44 wybacz "pustyłeb" ale myślałem, że dojrzałeś do niezadawania na tym forum złych pytań. Jeżeli nie wiedziałeś dlaczego, to po odpowiedzi Arnolda7 już wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś