Dodaj do ulubionych

autoszkoła viper

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:40
ktoś zna tą szkołe i może się wypowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 19.06.08, 21:59
      jeśli chodzi o wypowiedzenie się to szkoda słów...
      • Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 11:21
        słyszałam dużo dobrego dlaczego więc piszesz <szkoda słów> może
        rozwiniesz tą myśl
        • Gość: nauka Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:33
          viper i marek - nic tylko polecac

rewelacja! polecam bo humor mi dzis dopisuje.
          zdecydowanie najgorsze szkoly w s-c
        • Gość: ... Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 20.06.08, 13:39
          a co tu rozwijać? Zainteresowane osoby odsyłam do wydziału komunikacji UM w Sosnowcu
          • Gość: sylwia Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 16:34
            ja tam robilam na kat B i teraz zapisalam sie na A ja bylam
            zachwycona moj chlopak rowniez poleciłam tą szkołe kilku moim
            znajomym i oni również nie mają złego zdania nie wiem dlaczego się
            źle wypowiadacie,instruktor jest poprostu rewelka miły,grzeczny
            mozna z nim o wszystkim pogada i wciąż się rozwija,teraz ma też kat
            A i nowy samochód teraz moja koleżanka z pracy robi tam na B a ja na
            A i obie jesteśmy bardzo zadowolone.Nie wiem jak jest u marka ale
            jak jest jak Viperze to życze wszystkim by mieli takich instruktorów.
            • Gość: ??? Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 22.06.08, 21:44
              co takiego?
              takie bzdury to chyba piszą tylko znajomi Leszka...

taka super szkoła ze już raz zwinął interes, a naciągnięci i zadowoleni kursanci
              na pamiątkę powybijali szyby.
              Notka na policji z tego zajścia jest

wóz to chyba zmienił tylko dlatego ze tamten biały to już ledwo dychał ze
              starości i sie rozleciał...
              • Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 16:46
                no no no chyba Pani z Dory tylko dlaczego wypisuje taki brednie i
                zkad takie informacje z tego co mi wiadomo to viper ma juz 3
                samochód i nie zamykał osrodka no ale pani chyba ma informacje z
                pierwszej reki moze o tym marku te informacje tez sa równie
                prawdziwe no cóz nie ma takiego co by wszystkich uszczesliwił a
                najlepiej jak kazdy bedzie pilnował wlasnej dupy
                • Gość: ??? Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 23.06.08, 17:37
                  no tak nie zamykał tylko mu zamknęli...
                  ma 3 wozy i sam jeździ wszystkimi trzema?
                  • Gość: OLO Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 23:10
                    Wszystko ok tylko dalej niewiemy dlaczego u vipera jest
                    beznadziejnie ? Też jest zboczńcem czy z godziny jazd robi 30min a
                    może ma motocykl z jednym kołem albo wogóle niezna przepisów ruchu
                    drogowego ? Piszmy konkrety bo po to jest to forum
                  • Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 10:52
                    Nie nie zamkneli bo nie mieli podstaw i niewiarygodne że tak szybko
                    otworzył znowu i nawet nazwe firmy zostawił dziwne bardzo dziwne bo
                    powinien wogole odciąć się od tamtego i zmienić nazwe przynajmniej
                    jeżeli było coś nie tak zresztą możesz się udać do wydziału
                    komunikacji i to sprawdzic i nie ma 3 samochodów a trzecie a to
                    róznica widze że ktoś nie tylko ma problem z dowartościowaniem
                    własnej osoby i oczernia innych ale i nie potrafi zrozumieć
                    czytanego tekstu jezuuu to naprawde przykre a jeżeli jest to pani
                    instruktor lub pan instruktor to jak zrozumiał przepisy i jak uczy
                    swoich kursantów??? Nie mam zamiaru tu nikogo bronić każdy ma coś na
                    sumieniu ale denerwujące jest to że ktoś kto nie ma o czymś pojęcia
                    wypowiada takie sądy wyssane z palca.
                  • Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 10:52

Nie nie zamkneli bo nie mieli podstaw i niewiarygodne że tak szybko
                    otworzył znowu i nawet nazwe firmy zostawił dziwne bardzo dziwne bo
                    powinien wogole odciąć się od tamtego i zmienić nazwe przynajmniej
                    jeżeli było coś nie tak zresztą możesz się udać do wydziału
                    komunikacji i to sprawdzic i nie ma 3 samochodów a trzecie a to
                    róznica widze że ktoś nie tylko ma problem z dowartościowaniem
                    własnej osoby i oczernia innych ale i nie potrafi zrozumieć
                    czytanego tekstu jezuuu to naprawde przykre a jeżeli jest to pani
                    instruktor lub pan instruktor to jak zrozumiał przepisy i jak uczy
                    swoich kursantów??? Nie mam zamiaru tu nikogo bronić każdy ma coś na
                    sumieniu ale denerwujące jest to że ktoś kto nie ma o czymś pojęcia
                    wypowiada takie sądy wyssane z palca.
                    • Gość: tupecik Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:47
                      Tu jest wszystko napisane:

www.grupa33.jgora.pl/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlinkcomments&lid=97&ttit
                      le=''VIPER''_OŚRODEK_SZKOLENIA_KIEROWCÓW
            • Gość: gość Re: autoszkoła viper IP: *.ds4-s.us.edu.pl 14.09.08, 20:52
              Jest tanio, ale to jedyny plus, instruktor się spóźnia, kończy wcześniej jazdy,
              cały czas rozmawia przez telefon a kursant radzi sobie sam. Na placu manewrowym
              idzie na fajke a ty rób co chcesz! Często odwołuje jazdy i tak tam robiąc prawo
              jazdy można je robić rok! Zdecydowanie nie polecam tej szkoły, moi znajomi
              którzy tam robia prawo jazdy poprzenosili sie do innych szkół. Zdecydowanie jest
              to jedna z najgorszych szkół. Instruktor jest tylko 1 - włąsciciel ośrodka,
              teraz jego żona zrobiła uprawnienia. Nic się tam nie nauczycie!
    • Gość: hehehe Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 26.06.08, 21:31
      wow ale szkoła jazdy:D

viper-wystarczy pomyśleć-jeśli prowadzi to jedna osoba na kat A i B a z każdym
      kursantem trzeba zrobić 30h jazdy na B i 20h jazdy na A plus dochodzi teoria 30h
      to wiadomo ze zdolności i moc przerobowa jednego instruktora jest ograniczona i
      albo ma 4 kursantów na miesiąc bo przecież kiedyś spać trzeba albo kombinuje,
      obcina jazdy itd....

taki super instruktor... vipera wszyscy znają...popytajcie w innych szkołach
      jazdy co wcześniej pracował to tez ma supeeerr opinie:))) albo zapytać jego
      kursantów bo potem chodzą na jazdy dodatkowe po innych szkołach i opowiadają jak
      jest z viperem....
      • Gość: tupecik Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:05
        Hahahahahaha ale tu ktoś ma informacje w Viperze pracuje 3
        instruktorów , właściciel szkoli na kat A , B jego żona na B i
        jeszcze jeden instruktor na B współpracją z dżymi firmami które od
        lat szkolą na prawo jazdy takie jak Spółdzielnia Pracy OŚWIATA z
        Katowic oraz CARGO z Jaworzna od sierpnia będą szkolić na kat C , D
        a ztego zo wiem to ośrodki w jakich pracował to Oświata i Cargo. Z
        tego co wiem to mało który instruktor posiada wszystkie kategorie
        prawa jazdy i uprawnienia do szkolenia ja jestem zachwycony zdrowym
        podejściem w Viperze a najważniejsze że nie są pazerni na kase jak
        inne ośrodki
        • Gość: gość Re: autoszkoła viper IP: *.ds4-s.us.edu.pl 14.09.08, 21:00
          Ja tam właśnie robiłam prawo jazdy i instruktor był jeden - włąsciciel, dorywczo
          pracował u niego chłopak z Jaworzna Piotrek, który coś uczył w przeciwieństwie
          do właściciela. Jego żona teraz zrobiła uprawnienia. Odwołał mi wszystkie jazdy
          w sierpniu - to chyba wystarczajacy argument - w dodatku smsami. Ma jeden
          samochód i pracuje 12 godzin dziennie więc jak ma czegoś nauczyć skoro jest
          przemęczony!Zdecydowanie nie polecam tej szkoły, popytajcie po innych ośrodkach
          to zobaczycie, ludzie sie smieja!
          • Gość: Gość Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 21:46
            Z tego co czytam to chyba niema w Sosnowcu ośradka na który by
            ludzie nie narzekali <LOL> hehehehehehehehehe Tyko ile w tych
            opowiadaniach jest prawdy bo te wszystkie ośrodki działają mają
            mnóstwo ludzi na kursach a właściciele pewnie śmieją sę z tych
            komentarzy ( o ile je czytają )A ja chyba wstrzymam się z robieniem
            prawka
            • Gość: ja Re: autoszkoła viper IP: *.ds4-s.us.edu.pl 15.09.08, 19:15
              polecam ośrodek Łukasz na Zagórzu
              • Gość: Ja Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 22:03
                A ja polecam ośrodek Stefan na dańdówce
                • Gość: Gosc Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 21:23
                  Tu można wybrać odpowiednią szkołę

argon.kul.lublin.pl/~wysoki/project1/index.php?letter=p14&start=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka