Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:40 ktoś zna tą szkołe i może się wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 19.06.08, 21:59 jeśli chodzi o wypowiedzenie się to szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 11:21 słyszałam dużo dobrego dlaczego więc piszesz <szkoda słów> może rozwiniesz tą myśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauka Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:33 viper i marek - nic tylko polecac rewelacja! polecam bo humor mi dzis dopisuje. zdecydowanie najgorsze szkoly w s-c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 20.06.08, 13:39 a co tu rozwijać? Zainteresowane osoby odsyłam do wydziału komunikacji UM w Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 16:34 ja tam robilam na kat B i teraz zapisalam sie na A ja bylam zachwycona moj chlopak rowniez poleciłam tą szkołe kilku moim znajomym i oni również nie mają złego zdania nie wiem dlaczego się źle wypowiadacie,instruktor jest poprostu rewelka miły,grzeczny mozna z nim o wszystkim pogada i wciąż się rozwija,teraz ma też kat A i nowy samochód teraz moja koleżanka z pracy robi tam na B a ja na A i obie jesteśmy bardzo zadowolone.Nie wiem jak jest u marka ale jak jest jak Viperze to życze wszystkim by mieli takich instruktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 22.06.08, 21:44 co takiego? takie bzdury to chyba piszą tylko znajomi Leszka... taka super szkoła ze już raz zwinął interes, a naciągnięci i zadowoleni kursanci na pamiątkę powybijali szyby. Notka na policji z tego zajścia jest wóz to chyba zmienił tylko dlatego ze tamten biały to już ledwo dychał ze starości i sie rozleciał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 16:46 no no no chyba Pani z Dory tylko dlaczego wypisuje taki brednie i zkad takie informacje z tego co mi wiadomo to viper ma juz 3 samochód i nie zamykał osrodka no ale pani chyba ma informacje z pierwszej reki moze o tym marku te informacje tez sa równie prawdziwe no cóz nie ma takiego co by wszystkich uszczesliwił a najlepiej jak kazdy bedzie pilnował wlasnej dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 23.06.08, 17:37 no tak nie zamykał tylko mu zamknęli... ma 3 wozy i sam jeździ wszystkimi trzema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 23:10 Wszystko ok tylko dalej niewiemy dlaczego u vipera jest beznadziejnie ? Też jest zboczńcem czy z godziny jazd robi 30min a może ma motocykl z jednym kołem albo wogóle niezna przepisów ruchu drogowego ? Piszmy konkrety bo po to jest to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 10:52 Nie nie zamkneli bo nie mieli podstaw i niewiarygodne że tak szybko otworzył znowu i nawet nazwe firmy zostawił dziwne bardzo dziwne bo powinien wogole odciąć się od tamtego i zmienić nazwe przynajmniej jeżeli było coś nie tak zresztą możesz się udać do wydziału komunikacji i to sprawdzic i nie ma 3 samochodów a trzecie a to róznica widze że ktoś nie tylko ma problem z dowartościowaniem własnej osoby i oczernia innych ale i nie potrafi zrozumieć czytanego tekstu jezuuu to naprawde przykre a jeżeli jest to pani instruktor lub pan instruktor to jak zrozumiał przepisy i jak uczy swoich kursantów??? Nie mam zamiaru tu nikogo bronić każdy ma coś na sumieniu ale denerwujące jest to że ktoś kto nie ma o czymś pojęcia wypowiada takie sądy wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 10:52 Nie nie zamkneli bo nie mieli podstaw i niewiarygodne że tak szybko otworzył znowu i nawet nazwe firmy zostawił dziwne bardzo dziwne bo powinien wogole odciąć się od tamtego i zmienić nazwe przynajmniej jeżeli było coś nie tak zresztą możesz się udać do wydziału komunikacji i to sprawdzic i nie ma 3 samochodów a trzecie a to róznica widze że ktoś nie tylko ma problem z dowartościowaniem własnej osoby i oczernia innych ale i nie potrafi zrozumieć czytanego tekstu jezuuu to naprawde przykre a jeżeli jest to pani instruktor lub pan instruktor to jak zrozumiał przepisy i jak uczy swoich kursantów??? Nie mam zamiaru tu nikogo bronić każdy ma coś na sumieniu ale denerwujące jest to że ktoś kto nie ma o czymś pojęcia wypowiada takie sądy wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupecik Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:47 Tu jest wszystko napisane: www.grupa33.jgora.pl/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlinkcomments&lid=97&ttit le=''VIPER''_OŚRODEK_SZKOLENIA_KIEROWCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: autoszkoła viper IP: *.ds4-s.us.edu.pl 14.09.08, 20:52 Jest tanio, ale to jedyny plus, instruktor się spóźnia, kończy wcześniej jazdy, cały czas rozmawia przez telefon a kursant radzi sobie sam. Na placu manewrowym idzie na fajke a ty rób co chcesz! Często odwołuje jazdy i tak tam robiąc prawo jazdy można je robić rok! Zdecydowanie nie polecam tej szkoły, moi znajomi którzy tam robia prawo jazdy poprzenosili sie do innych szkół. Zdecydowanie jest to jedna z najgorszych szkół. Instruktor jest tylko 1 - włąsciciel ośrodka, teraz jego żona zrobiła uprawnienia. Nic się tam nie nauczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: autoszkoła viper IP: *.chello.pl 26.06.08, 21:31 wow ale szkoła jazdy:D viper-wystarczy pomyśleć-jeśli prowadzi to jedna osoba na kat A i B a z każdym kursantem trzeba zrobić 30h jazdy na B i 20h jazdy na A plus dochodzi teoria 30h to wiadomo ze zdolności i moc przerobowa jednego instruktora jest ograniczona i albo ma 4 kursantów na miesiąc bo przecież kiedyś spać trzeba albo kombinuje, obcina jazdy itd.... taki super instruktor... vipera wszyscy znają...popytajcie w innych szkołach jazdy co wcześniej pracował to tez ma supeeerr opinie:))) albo zapytać jego kursantów bo potem chodzą na jazdy dodatkowe po innych szkołach i opowiadają jak jest z viperem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupecik Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:05 Hahahahahaha ale tu ktoś ma informacje w Viperze pracuje 3 instruktorów , właściciel szkoli na kat A , B jego żona na B i jeszcze jeden instruktor na B współpracją z dżymi firmami które od lat szkolą na prawo jazdy takie jak Spółdzielnia Pracy OŚWIATA z Katowic oraz CARGO z Jaworzna od sierpnia będą szkolić na kat C , D a ztego zo wiem to ośrodki w jakich pracował to Oświata i Cargo. Z tego co wiem to mało który instruktor posiada wszystkie kategorie prawa jazdy i uprawnienia do szkolenia ja jestem zachwycony zdrowym podejściem w Viperze a najważniejsze że nie są pazerni na kase jak inne ośrodki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: autoszkoła viper IP: *.ds4-s.us.edu.pl 14.09.08, 21:00 Ja tam właśnie robiłam prawo jazdy i instruktor był jeden - włąsciciel, dorywczo pracował u niego chłopak z Jaworzna Piotrek, który coś uczył w przeciwieństwie do właściciela. Jego żona teraz zrobiła uprawnienia. Odwołał mi wszystkie jazdy w sierpniu - to chyba wystarczajacy argument - w dodatku smsami. Ma jeden samochód i pracuje 12 godzin dziennie więc jak ma czegoś nauczyć skoro jest przemęczony!Zdecydowanie nie polecam tej szkoły, popytajcie po innych ośrodkach to zobaczycie, ludzie sie smieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 21:46 Z tego co czytam to chyba niema w Sosnowcu ośradka na który by ludzie nie narzekali <LOL> hehehehehehehehehe Tyko ile w tych opowiadaniach jest prawdy bo te wszystkie ośrodki działają mają mnóstwo ludzi na kursach a właściciele pewnie śmieją sę z tych komentarzy ( o ile je czytają )A ja chyba wstrzymam się z robieniem prawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: autoszkoła viper IP: *.ds4-s.us.edu.pl 15.09.08, 19:15 polecam ośrodek Łukasz na Zagórzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 22:03 A ja polecam ośrodek Stefan na dańdówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: autoszkoła viper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 21:23 Tu można wybrać odpowiednią szkołę argon.kul.lublin.pl/~wysoki/project1/index.php?letter=p14&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś