Dodaj do ulubionych

Kanał foxlife w telpol

17.12.08, 11:01
Hej! Mam pytanie do tych, którzy mają kablówkę z firmy Telpol. Chodzi mi o
kanał Foxlife od kilku dni nie ma go nie wiem dlaczego czy już go nie będzie
czy tylko zrobili sobie przerwę?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Kanał foxlife w telpol IP: 213.227.115.* 17.12.08, 14:11
      telefon w łape i dzwonic do telpolu , no kto inny ci powie...
      • mala_a19 Re: Kanał foxlife w telpol 17.12.08, 14:25
        już napisałam @, ale nie odpowiedzieli ;p;p może ktoś ma jakieś info
        • Gość: hihi Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.chello.pl 23.12.08, 21:43
          ja wole cartoon network:D
          • Gość: Złośnica Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 04.03.09, 19:19
            i znowu nie ma Foxlife!! Czy to kolejna przerwa czy co? wkurza mnie to już, że
            tak bez przerwy bez uprzedzenia nie ma tego kanału. Ciekawe ile to potrwa ;/
            • Gość: gośśść Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 04.03.09, 20:45
              Jest foxlife, tylko musisz włączyć szukanie kanałów i ustawić je raz
              jeszcze w takiej kolejności jak Ci pasuje. One czasem sobie
              przeskakują na inna częśtotliwość.
    • Gość: Sisi Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 29.03.09, 19:58

macie tvn style? ja od paru dni nie mam nie wiem dlaczego :(
    • Gość: złośnica Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.chello.pl 30.03.09, 14:24
      przejdź do upc to nie będziesz miała problemów ze znikającymi programami :P
      • Gość: Lena Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 30.03.09, 20:30
        ja też właśnie nie mam od paru dni tvn style nie wiem co jest grane, nie
        odpisują na @

co do UPC to jest net droższy niż w Telpol, a ja mam dużą prędkość bardzo tanio ;p
        • Gość: złośnica Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.chello.pl 31.03.09, 17:34
          ale jak weźmniesz internet 4MB, największy pakiet TV i telefon na stacjonarne za darmo 7 dni w tygodniu to ciekawe co taniej wyjdzie :P
          do tego jedna usługa gratis :)
          • Gość: złośnica Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 01.04.09, 13:52

moja mama zrezygnowałam ze stacjonarnego z 2 lata temu i nie da się namówić ;d
            więc zostaje Telpol
            • Gość: Lila Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 29.06.09, 21:04
              ja teraz znowu nie mam Foxlife ;/
              • Gość: Zła Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 29.06.09, 21:08
                ja teraz chcę obejrzeć Foxlife i też nie mam ;/
                • Gość: Aaaaaaa Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 29.06.09, 21:30
                  ja sobie telewizor włączam teraz, a tu psikus nie ma Fox life wie ktoś czemu?
                  • Gość: aga Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.net.stream.pl 03.07.09, 22:22
                    przejdź do stream są tańsi i większa oferta programowa i fox life
                    jest bez przerwy ,nie wyobrażam sobie wieczoru bez tego kanału
                    • Gość: kika Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 03.07.09, 23:02
                      ja mam telpol i foxlife non stop jest
                      • Gość: Zdenerwowana Re: Kanał foxlife w telpol IP: *.telpol.net.pl 30.09.09, 16:20
                        od godziny nie mam Fox life zaraz mnie coś trafi z tym Telpolem, to najlepszy
                        program dużo seriali leci jak oni mogą go tak wyłączać bez uprzedzania <wnerw>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka