Dodaj do ulubionych

remont Stadionu Ludowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 21:49
Na stronie Zagłębia Sosnowiec czytałem ciekawą dyskusję na temat przyszłości
Stadionu Ludowego w Sosnowcu. Ciekawi mnie w jakim stopniu władze Sosnowca są
zainteresowane rozbudową stadionu w perspektywie zbliżającego się awansu
Zagłębia do II ligi, doskonałą atmosferą wokół klubu i bardzo dobrej
frekfencji na meczach. Mam nadzieję że klub i stadion nie staną się kartą
przetargową w najbliższych wyborach - w końcu jeszcze przed wyborami klub
obchodzić będzie stulecie istnienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: sulpy Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:41
      zapomnij o udziale miasta w rozbudowie. miasto ma generalnie sport gdzies.
      niestety obawiam sie ze sie to nie zmieni. aczkolwiek rowniez apeluje: panowie
      w magistracie, nasz klub jest bliski awansu a zainteresowanie fanow coraz
      wieksze! miejcie to na uwadze
    • Gość: Cover Re: remont Stadionu Ludowego IP: 80.48.246.* 15.11.03, 01:10
      Głośno będzie o sprawie dopiero jak okaże się ze awans jes na wyrost bo nie ma
      gdzie grać, wtedy bedzie szukanie winnych. Panowie z Magistratu tu nie
      zagladają wiec się nie wypowiedzą nie ma co liczyć .
      • Gość: archi Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:47
        A szkoda bo jest się czym pochwalić. Dużo kibiców, żadnych burd i awantur,
        doskonała oprawa meczów i atmosfera to elementy których zazdroszczą nawet I-
        ligowi działacze.
        • Gość: Krawiec Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 12:23
          Witam
          Wspaniały klimat na meczu jest na Anfield albo Arena auf Schalke, a u nas
          dopiero początek długiej drogi . Burd i zadym nie ma , FB robi swietną robotę
          ale kultura dopingu pozostawia wiele do zyczenia ( nie mówie tylko o
          wyzwiskach ).

Na temat stadionu nie chce mi sie tu wypowiadać . Powiem tylko ze skoro jest
          kaska na stadion lekkoatletyczny (8 mln), to jednak mozna coś z tego
          obciażonego zadłuzeniem budżetu miasta wygospodarować.

Cześć

• Gość: sulpy Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:30
            byłoby dobrze gdyby zarząd pojął iż miastu potrzebna jest reklama. A poza tym
            byłoby być może nieodwracalną stratą zgasić entuzjazm który pojawił się wokół
            Zagłębia. Myślę że wymówki o awanturach na meczach już się nie pojawią w
            ustach naszych rajców. Panowie, to decyzja dla dobra miasta i mieszkańców.
            • cover_wielki Re: remont Stadionu Ludowego 07.04.04, 22:04
              piłkarze już graja a jak postępuje remont ?
        • Gość: zodiak Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 19.04.04, 13:28
          Awantury i burdy pod urzędem miasta dopiero mogą być jak włodarze miasta wypną
          się na kibiców!!!
    • Gość: Krawiec Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:34
      Nie postępuje od ponad roku.
    • Gość: Stefek Re: remont Stadionu Ludowego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 23:08
      Popieramy!
    • michaelus Re: remont Stadionu Ludowego 19.04.04, 14:45
      Stadion jest w (dość) fatalnym stanie. Powinien zostać przebudowany a nie tylko
      wyremontowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka