Dodaj do ulubionych

Bawilandia dla dzieci

IP: *.smsnet.pl 27.05.09, 22:52
Poratujcie, gdzie w Sosnowcu lub w miastach ościennych można
zorganizować przedszkolakowi urodziny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tumanek Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.opera-mini.net 28.05.09, 02:51
      Może w mc'donald ?
      • Gość: ania Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.smsnet.pl 28.05.09, 22:53
        Bardzo Wam dziękuję
    • Gość: w Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.cable.smsnet.pl 28.05.09, 10:53
      filip i maja Dąbrowa Górnicza
      • Gość: kika Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.telpol.net.pl 28.05.09, 16:07
        z tego co kiedyś widziałam Helios także coś takie organizuje
        • Gość: Gość Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.chello.pl 28.05.09, 19:36

jest nowootwarta bawilandia przy fitness clubie na ciasnej w Sosnowcu bardzo
          fajna i duża zjeżdżalnie, kulki i takie tam inne atrakcje z tego co wiem to
          organizują tam urodziny :)
          • kuba631 Re: Bawilandia dla dzieci 28.05.09, 21:34
            Centrum Zabawy i Rozwoju"Elfik" .Obecnie są dwie placówki : dla
            maluszków do 3 roku na Prostej i starszych w nowym przedszkolu na
            Stalowej
    • clio_yaga Re: Bawilandia dla dzieci 28.05.09, 21:54
      Polecam też Bawiladię Kubuś
      www.bawilandiakubus.republika.pl/
      McDonald's to jak dla mnie kompletna porażka, może jak jest ciepło to trochę lepiej bo dzieci mogą przynajmniej pozjeżdżać na zjeżdżalni, ale przy niepogodzie czy zimą zwiedzanie przez 40 minut kuchni to jakieś nieporozumienie.
      Helios i Cinema City to raczej atrakcja dla nieco większych dzieci niż przedszkolaki, no chyba, ze wszystkie przyzwyczajone do kina i nie będą się bały podczas seansu.
      Urodziny organizują tez w bawilandii w Fashion House.
      No i nieco ciekawsze sa też w Teatrze Dzieci Zagłębia w Będzinie, ale organizują tylko w sobotę.
      • Gość: baz Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 11:53
        Gdzie jest ta Bawilandia Kubuś bo nie mogę znaleźć adresu. Ile kosztuje wstęp?
        • clio_yaga Re: Bawilandia dla dzieci 30.05.09, 13:30
          Kubuś jest na Sokolskiej w Sosnowcu, to jest z tyłu Auchan, za Pro Logis Park
          trzeba skręcić w lewo w stronę Makro w ulicę jednokierunkową i pod koniec tej
          uliczki po prawej stronie w wolnostojącym domu.
          Cen nie pamiętam, wiem, ze inaczej w tygodniu a inaczej w weekendy, i zależy też
          od pory dnia, do południa jest taniej.
          Najlepiej przedzwoń i zapytaj, nr telefonu jest na stronie.
          • Gość: baz Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:34
            dzięki za info, zadzwonię sobie:)
    • Gość: wera Re: Bawilandia dla dzieci IP: *.cable.smsnet.pl 01.06.09, 16:00
      moim zdaniem kubus jest spoko ale dla dzieci w wieku 4 +, dzieci 2-3 lata nie są
      tam w stanie wejść do labiryntu z kulkami i zostają im tylko zabawki typu piłki,
      lalki itd. czyli wszystko to co mają w domu. W filip i maja w dg moja 2 latka
      śmiało biegała po labiryntach, basenie z kulkami, basenie i co ważne rodzic jest
      w stanie wejść tam z dzieckiem i je asekurować (ale tez nie cała trasę)
      • ambrozja Re: Bawilandia dla dzieci 01.06.09, 21:38
        A mój syn ( ma 2 lata i 4 miesiące ) bez problemów większych sobie w kubusiu w
        sobotę dawał radę ale faktycznie jest wysoki i bardzo sprawny jak na swój wiek.
    • Gość: Aguś Re: Bawilandia dla dzieci IP: 94.254.129.* 24.06.09, 17:09
      Witam, jest fajna bawilandia w Bytomiu przy ulicy Nickla , nazywa się
      Nibylandia, byłam tam z moim synkiem, jest mała konstrukcja, duża, trampolina i
      organizują urodzinki. mam ich stronkę www.nibylandia.bytom.pl. Pozdrawiam
    • malenka123456 Re: Bawilandia dla dzieci 01.03.17, 08:16
      Tylko i wyłącznie Bawialnia Kubuś w Sosnowcu na Sokolskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka