los.super.ktos 08.07.09, 22:25 Witam, Potrzebuje dobrego kamerzyste na filmowanie wesela? Znacie oze kogos?? Polecacie?? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlottta Fotograf 10.07.09, 00:36 Artystyczna fotosesja ! Ślubnie, ach ślubnie... Zapraszam przyszłe młode pary do skorzystania z NAJBARDZIEJ ATRAKCYJNEGO PAKIETU NA RYNKU!!! Sesja ślubna obejmuje: Etap przygotowań- najczęściej w domu Panny Młodej Błogosławieństwo Rodziców Kościół- ceremonia Życzenia Wejście na salę weselną Pary Młodej i Gości Toast Pierwszy taniec Kolejne 2 godziny zabawy Fotografie rodzinne- pamiątkowe (różne układy) Sesja w plenerze- do uzgosnienia na inny dzień (aby nie odbierać Młodym zabawy) Skóropodobny album + 60 zdjęć 15x21 Płytka DVD z obrobionymi zdjęciami (min.140sz) = 1250 zł Brzuszkowo- ciążowo 1) 11 zdjęć 15x21 + płytka z 50 obrobionymi zdjęciami(+ - może być ich więcej ), sesja w domku + ew. plener + mój dojazddo 30km (za każdy kolejny km 2zł)= 200zł 2) plakat 30cm z jednym wybranym przez Ciebie zdjęciem +15 zdjęć 15x21 + płytka z 50 obrobionymi zdjęciami(+ - może być ich więcej ), sesja w domku + ew. plener + mój dojazd do 30km (za każdy kolejny km 2zł) = 280zł 3) płytka z 50 obrobionymi zdjęciami(+ - może być ich więcej )+ sesja w domku + mój dojazd do 30km (za każdy kolejny km 2zł) =150 zł Polecam serdecznie- fotografię będą nietuzinkowe, artstyczne i piękne. Stanową taką pamiątkę, w którą na pewno warto zaiwestować. Zachęcam do czynnego udziały partnera, dzieci, lub najmłodszych z bliskiej rodziny. Pozdrawiam Was ciepło i czekam na kontakt Fotosesja brzuszkowa i ślubna - to wspaniały PREZENT dla Ciebie, dla rodziny Pozdrawiam Was ciepło i czekam na wiadomości. Sprzęt- Nikon D200, D40, NikonDX 18-135, Nikon DX 15-55, Tumax DSL880AFZ stazjana@tlen.pl 508 314 213 Odpowiedz Link Zgłoś