Gość: Marta IP: *.softpro2.pl 01.08.09, 19:19 Czy był ktoś z Was w Shintai Spa na ul. Suchej? Zamierzam tam się wybrać do kosmetyczki i jestem ciekawa jakie są Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mła Re: Shintai Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 08:15 Ja tam chodzę raczej tylko na regulację i hennę brwi i jestem bardzo zadowolona. Moja siostra chodzi tam na oczyszczanie twarzy trądzikowej i twierdzi, że wreszcie trafiła na profesjonalistów. My jesteśmy zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: króliczek 34 Re: Shintai Spa IP: *.kasprzaka.dabrowa.net 24.01.10, 16:49 Ja także polecam salon shintai...jeszcze sie nie zawiodłam na kosmetyczce do której juz kilka lat chodze. Teraz jak tam ide to wiem ze oddajac sie w rece Pani Marty moge relaxowac sie w 100% a nawet spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Shintai Spa IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.15, 13:49 Od paru miesięcy mieszkam w Katowicach i wybrałam ten gabinet bo mają konkurencyjne ceny i naprawdę jest w czym wybierać. Nie zgodzę się z opiniami, że jest brudno itd. Salon jest bardzo zadbany, dziewczyny są fajne. Zawsze jestem zadowolona, a robiłam tam juz rozne zabiegi. Od podstawowych jak henna po zabiegi na twarz. Szkoda ze nie ma ich w Kato.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Shintai Spa IP: *.chello.pl 29.12.09, 23:42 Kiepski salon, NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzzzi Re: Shintai Spa IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.10, 23:38 Ja też jestem ciekawa dlaczego odradzasz.Wybierałam się tam hmmm, a teraz sama nie wiem.Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: Shintai Spa IP: *.telpol.net.pl 18.01.10, 21:43 hej,ja w sosnowcu byłam juz w kilku salonach i shintai wydaje mi sie byc najlepszym. Wnetrze ciekawe, miła obsluga. Fryzjerstwo kiepskie ale kosmetyka-mistrzostwo. Chodze do p.Marty na zabiegi na ciało i twarz.Jest sumienna i bardzo dokładna osoba. Henna i woskowanie w jej wydaniu to pełen profesjonalizm-zreszta sama sprawdź a sie przekonasz.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiek Re: Shintai Spa IP: *.ghnet.pl 13.12.10, 23:30 Ja tam chodzę od paru lat. Byłam u różnych pań, ale najlepsza jest Kasia. Szybko i sprawnie robi regulację. Poleciła mi coś w rodzaju trwałej na rzęsy-super efekt. Byłam zadowolona z pilingu migdałowego. Dla porównania byłam w Czarnym Diamencie i w cityday spa i uważam, że nie ma porównania z Shintai. Kosmetyczki biorą chyba z łapanki, nigdy nie mogłam się umówić do tej samej kosmetyczki u której byłam poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLA Re: Shintai Spa IP: *.131.246.94.ip4.artcom.pl 03.03.11, 23:00 LEPIEJ NIE PO OSTATNIEJ WIZYCIE WYGLĄDAŁAM JAK MONSTRUM TOTALNA KLAPA I BRAK JAKIEJKOLWIEK WIEDZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Shintai Spa IP: *.net.stream.pl 06.03.11, 11:00 no zabiegi takie sobie lipaaaa szefowa wszystjie rozumy zjadłaaa bardzo nieprzyjemna nie znam bardzie pretensjonalnej osoby o wszystko sie czepia i wiecznie niezadowolona WIELKA PANI do póki noga sie nie powinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: Shintai Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 09:54 ja jestem bardzo zadowolona kosmetyczki sa profesjonalne i bardzo mile POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Shintai Spa IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 09:37 Zgadzam się ! Właścicielka strasznie naburmuszona i to wpływa na całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Shintai Spa IP: *.swps.edu.pl 07.11.11, 18:48 ja tez tam chodzę już pare lat. Szczerze mogę polecić to miejsce. Kosmetyczki sa miłe, najbardziej odpowiada mi pani Magda lub Kasia. Chodzę tam na regulacje, henne, depulacje i zabiegi na twarz- nigdy nie miałam złych doświadczeń. City day spa to tragedia- fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Shintai Spa IP: *.146.18.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.06.12, 18:57 Witam!! ja nie polecam tego salonu,byłam tam na oczyszczaniu twarzy i wylądowałam u dermatologa ponieważ strasznie mnie wysypało okazało się że dostałam zapalenia skory,urzadzenie było zanieczyszczone.Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Shintai Spa IP: *.centertel.pl 20.04.13, 17:21 Witam !! Ja też nie polecam tego salonu !! Niby spa co to za spa , jest bałagan i brudno a mało tego jak byłam na hennie brwi to mało ze robiona była przez godzinę !!! To jeszcze wyszło fatalnie , ale to nie koniec potem słyszałam jak wielka Pani kosmetyczk mówi do kogoś że coś jej nie wyszło i że ta henna jest przetermonoiwana o 2 lata !!!! I ze wszystkie henny sa przeterminowane to jest skandal zapłacić za henne 30 zł i żeby produkty były przeterminowane !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Shintai Spa IP: 194.0.167.* 27.05.13, 08:15 Mam wrażenie, że konkurencja nabija negatywne opinie temu salonowi... chodzę tam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Personel jest bardzo kompetentny i miły - podczas zabiegów zawsze jest przyjemnie, można o wszystko zapytać, poradzić się i dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o pielęgnacji. Ja konsultuje zakup każdego kosmetyku z Paniami (i nie tylko tych kupionych w salonie). Pani Małgosia (właścicielka) oraz Jola uratowały moją skórę i wyeliminowały wszystkie nieczystości. Absolutnie polecam. Ja do tego salonu na zabiegi dojeżdżam z centrum Polski gdyż do teraz boję się oddać w inne ręce. ps. hennę także mam robioną tam od lat i nadal będę ją tam robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołi Re: Shintai Spa IP: *.232.140.115.rudna-net.pl 01.10.13, 16:07 właścicielka ma na imię Anna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Shintai Spa IP: *.free.aero2.net.pl 14.10.13, 12:26 to jest właśnie spam jak nawet imion kobieto nie znasz. moim zdaniem do miana spa to im jeszcze dużo brakuje, a na henne za 30 zł naprawdę opłaca Ci się przyjeżdżać 300 km naprawdę głupota godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Stara klientka" Re: Shintai Spa IP: 5.174.34.* 18.10.13, 14:03 Może nie dojeżdżam do salonu 300km bo mieszkam w Sosnowcu, ale stwierdzam że ktoś zdecydowanie zamieszcza nieprawdziwe opinie. Chodziłam do Shintai jeszcze do starego lokalu. Nowy jest o wiele bardziej zadbany, jest bardzo ładnie. Sama byłam świadkiem jak przywożone były dostawy kosmetyków więc nie chce mi się wierzyć ze maja tam stare henny. Polecam Panią Kasie. Zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Shintai Spa IP: 5.174.34.* 18.10.13, 14:11 Kto był tam na jacuzzi i saunach? Jakie wrażenia? Ja chodzę na depilację i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricco Re: Shintai Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 14:10 Ja się wybieram na saunę i jakuzzi. jak nie masz z kim to zapraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ona25slask Re: Shintai Spa 27.06.17, 13:54 Nie znam lepszego miejsca na zabiegi na twarz i ciało w Sosnowcu i w okolicach. Jestem bardzo zadowolona z ich usług, chodzę tam od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś