Dodaj do ulubionych

Rozpoczynają się pracy przy barce

IP: *.workexpress.3s.pl 05.08.09, 09:15
Witam mam pytanie UM nie ma na co kasy wydawać?? mieszkam na tym osiedlu i wcale nam nie jest potrzebna jakaś tam barka, jest krzyż więc będziemy pamiętać o wizycie JP. Nie lepiej było by wybudować boiska lub coś dla młodzieży?? Dla kogo bedzie budowana owa barka dla mieszkańców Sosnowca- zagórza czy dla księży którzy wykorzystają to raz na rok!! strata kasy i włazidupstwo "czarnym"
Obserwuj wątek
    • Gość: anonim Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.08.09, 13:50
      trzeba wejsc w odbyt ;]
    • Gość: tombru Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.svf.au.dk 05.08.09, 15:37
      no wlansie trzeba dobrze nasmarowac przed wejsciem... a jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci ;o)

strata pieniedzy, zamaist zbudowac cos dla wszytskich!!!
    • Gość: vanitas Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 17:14
      Złoty cielec, tylko ofiar krwawych brak - a wszystko zawarte w tym samym
      judeochrześcijańskim Piśmie. Nic się z tego nie realizuje, pogański szamanizm,
      zero duchowości, kult czystej materii w imię niematerialnych wartości..
    • Gość: acha Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.softpro2.pl 05.08.09, 19:17
      kpina totalna tandeta, cały sosnowiec to architektonicza klęska, urząd miasta to niekompetentne pajace, SYF !
    • Gość: Jaro Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 23:45
      a ja mieszkam i chcę na tym trawniku plac z prawdziwego zdarzenia, plan
      przewiduje i boiska i ławki i placyk i "barkę" czyli jest idealnym rozwiązaniem,
      twój antyklerykalizm nic nie wnosi
    • Gość: gorota Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 23:20
      skonczcie budowe,barke na wodei...splywac pomyslodawcu!!!
      • Gość: Agnieszka Proste IP: *.chello.pl 06.08.09, 23:49
        Jak najpiękniej upamiętnić Papieża Polaka? Budujmy spiżowe pomniki,
        które dla przyszłych pokoleń będą znakiem i świadectwem, ale budujmy
        też pomniki o wiele ważniejsze i pewnie jeszcze trwalsze od
        spiżowych, bo budowane modlitwą, czynem i sercem. Jan Paweł II
        zostawił nam zadanie budowy nowej cywilizacji miłości.
        Najwspanialszym pomnikiem wystawionym Ojcu Świętemu jest modlitwa,
        zgłębianie jego nauki i dzieła pomocy potrzebującym.
    • Gość: gość Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.09, 05:25
      u czarnych nie ma kryzysu-miasto dołoży
    • Gość: Biały kieł Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.09, 22:18
      Brawo miasto, widać że budowa placu w tym miejscu przewidziana była już za
      prlu jako centrum osiedla, plus że powstanie tam coś dla mieszkańców a nie
      nowa biedronka ++++++
    • Gość: Gość Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.cus.pl 30.08.09, 22:15
      basen zbudujcie
    • Gość: 32-666-666-666 Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: 91.206.65.* 06.06.10, 13:12
      "podłóg z płyt granitowych"??????!!!!!! może lepiej ze ZŁOTA odrazu? żeby mochery i pedofile w czarnych sukienkach miały po czym klęczeć. leczcie sie ludzie! -.- ;( ;( ;( czterdziesto metrowa barka betonowa,. na |-|uj to komu?
      • Gość: gallus anonimus Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: 212.2.101.* 06.06.10, 13:29
        Gest prezydenta dla biskupa.
    • Gość: Tumanek Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.cus.pl 06.06.10, 23:14
      Jestem ubogim człowiekiem.
      O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś,
      Twoje usta dziś wyrzekły me imię.
      Swoją barkę pozostawiam na brzegu,
      Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów.

Chyba na wyborców !!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Rozpoczynają się pracy przy barce IP: *.net.stream.pl 17.07.10, 06:59
      Mieszkam na tym osiedlu i jedno co mnie zastanawia to ilość "psiarzy" na m2. Gdzie się człowiek nie ruszy to ktoś łazi z psem. Po co cokolwiek budować jak za chwilę armia psiarzy wkroczy tam ze swoimi pupilami aby zrobić kupę? I tak teraz tam łażą zostawiając swoje pachnące ładunki. Powinni dowalić podatek od psa minimum 100tys rocznie to może by się ludzie zastanowili zanim zdecydują się trzymać zwierzęta w betonowej płycie blokowiska.Skończy się jak zawsze, ludziska wejdą podepczą i zniszczą.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka