Gość: młoda IP: 82.177.113.* 01.09.09, 22:39 mam takie pytanie, czy ktoś wie gdzie, w okolicach Sosnowca (poza plejadą) mieści się jakaś fajna siłownia dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczor Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 22:17 polecam goraco fitness club w jaworznie u pani Bogusi, znajduje sie niedaleko ul. Grunwaldzkiej!!narzeczona tam chiodzi i jest bardzo zadowolona:silownia, zajecia fitness, sauna!!tylko dla koniet!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: siłownia dla kobiet IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 22:47 Czyżbyś była z tych ... inaczej? Co za różnica, siłownia to siłownia. Zarzucasz mniejsze (chociaż nieraz nie) ciężarki i już. Przy okazji można komuś pomóc wyrzeźbić mięsień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: siłownia dla kobiet IP: *.chello.pl 03.09.09, 09:24 www.powerfit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: siłownia dla kobiet IP: 82.177.113.* 04.09.09, 09:28 nie, nie jestem z tych inaczej! Ale siłownia dla kobiet różni się nieco od siłowni dla mężczyzn, czy też siłowni damsko-męskiej. A ja z moim niewysportowaniem wolę zmagać się wśród kobiet i trenera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: siłownia dla kobiet IP: *.telpol.net.pl 04.09.09, 11:57 siłownia damska jest na zagórzu na "łąkach" lub taka dla obu płci ale bardziej kobieca też i większość kobiet tam jest to Kana na Legionowie Odpowiedz Link Zgłoś