Dodaj do ulubionych

Multi pin aegon prestige ?

29.04.10, 12:42
Bardzo proszę o informacje czy warto zainwestować w to kasę , część
pieniedzy mam juz w akcjach , częśc pieniedzy w lokatach - ale
niestety jak wiadomo kasa z tego mała , mam wolne ok 100 tyś i
chciałbym w coś jeszcze zainwestować , koleżanka namawia mnie
własnie na ten produkt Multi pin aegon 2008 presige,- co prawda na
10 lat ale nie przeszkadza mi to

PORADŻCIE PROSZĘ !
Obserwuj wątek
    • alinka102 Re: Multi pin aegon prestige ? 30.04.10, 07:57
      Multi pin aegon 2008 ?
      lepszy jest - Mega pizd armagedon 2011 - i tylko na rok
      • investhelp.pl Re: Multi pin aegon prestige ? 23.03.14, 12:25
        Produkt powinno dobierać się w zależności od celu inwestycji, czasu trwania oraz możliwości z niego płynących np. czy da się aktywnie zarządzać? jaki jest czas konwersji? ile jest funduszy? jakie są opłaty?

Jest wiele czynników wpływających na selekcje programu inwestycyjnego.
        • investhelp.pl Re: Multi pin aegon prestige ? 15.04.14, 22:11
          Witam, produkt jest tylko narzędziem inwestycyjnym, to jakie zyski na nim osiągniemy zależy tylko i wyłącznie od nas. To, że Cie ktoś namawia nie znaczy że na tym zarobisz. Trzeba potrafić jeszcze zarządzać inwestycją. Jeżeli chcesz tylko wpłacić tam pieniądze i nic dalej z nimi nie robić - odradzam. Jeżeli chcesz aktywnie inwestować - jak najbardziej polecam produkty typu Unit-Linked jakim jest Aegon.

Proste porównanie - aegon jest tylko narzędziem tak jak zwykła siekiera - możesz nią zabić lub ściąć drzewo zgodnie z jej przeznaczeniem. To jak ją wykorzystasz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie

w sprawie inwestycji i aktywnego zarządzania służę pomocą.

investhelp.pl napisał(a):

> Produkt powinno dobierać się w zależności od celu inwestycji, czasu trwania ora
          > z możliwości z niego płynących np. czy da się aktywnie zarządzać? jaki jest cza
          > s konwersji? ile jest funduszy? jakie są opłaty?
          >
          > Jest wiele czynników wpływających na selekcje programu inwestycyjnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka