Dodaj do ulubionych

HEJ POLONUSY !!!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 23:54
Sram na was emigranci z Polski i odlewam sie wam do gardel. Dla Mnie jestescie
tylko zalosnymi smieciami i gownem ktorego naszczescie nie ma juz w Polsce.
No bo co wy skurwiele i cwele na emigracji mozecie Mi zrobic ........otoz
NIC...dlatego zawsze jak wejde na to forum bede wam ublizal i waszym zafajdanym
rodzinom !
Obserwuj wątek
    • Gość: barabasz Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.ibc.de.easynet.net 18.08.01, 00:03
      wspolczuje ci, ty to mowisz naprawde powaznie, bo na ironie to zbyt plytkie...
      leck'' mich am arsch, und zwar kreuzweise ! (pracuj ze slownikiem)
      b.
      • Gość: Kliken Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.ym1.on.wave.home.com 18.08.01, 00:40
        Biedaku, co sie stalo? Zona ci sie znowu puscila z albanskim zebrakiem? A moze
        straciles prace przy usuwaniu sciekow? Bardzo ci wspolczujemy na tym forum
        Kliken
    • Gość: Rene Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.proxy.aol.com 18.08.01, 12:50
      Zydzie z nr. obozowym 1037, jak bym mial taki ryj jak ty -to bym na nim siadal!!

DO WSZYSTKICH

Proponuje nie wchodzic w watki tego kretyna,bo to jakis psychiczny.
      • Gość: RENE Re: HEJ POLONUSY !!!To ja kolega tego z nr 1037 IP: 213.98.114.* 18.08.01, 16:16
        Gość portalu: Rene napisał(a):

> Zydzie z nr. obozowym 1037, jak bym mial taki ryj jak ty -to bym na nim siadal!
        > !
        >
        > DO WSZYSTKICH
        >
        > Proponuje nie wchodzic w watki tego kretyna,bo to jakis psychiczny.

ZROZUMIALE- KRETYN KRETYNA BEZ TRUDU ROZPOZNAJE
    • Gość: ktos Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.ORLD.splitrock.net 18.08.01, 22:12
      Gość portalu: 1037-r napisał(a):

> Sram na was emigranci z Polski i odlewam sie wam do gardel. Dla Mnie jestescie
      > tylko zalosnymi smieciami i gownem ktorego naszczescie nie ma juz w Polsce.
      >
      > No bo co wy skurwiele i cwele na emigracji mozecie Mi zrobic ........otoz
      > NIC...dlatego zawsze jak wejde na to forum bede wam ublizal i waszym zafajdanym
      >

> rodzinom !

Oto poziom intelektualny Polaka zamieszkalego w Polsce, majacego dostep do
      komputera.

• Gość: piotr Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.cas-kit.golden.net 20.08.01, 04:08
      Gość portalu: 1037-r napisał(a):

> Sram na was emigranci z Polski i odlewam sie wam do gardel. Dla Mnie jestescie
      >
      > NIC...dlatego zawsze jak wejde na to forum bede wam ublizal i waszym zafajdanym
      >
      > rodzinom !

No tak ja cie tez witam lodzki zydzie. Tak sobie pomyslalem ze jak by ci sie zona
      z albanskim zebrakiem puscila to bys tylko byl smutny, jak by ci sie corka z
      albanskim zebrakiem puscila to byl smutny. Ale jestes rzeczywiscie wkurzony to
      znaczy ze cie jakis albanski zebrak w...uchal.
      Jak napiszesz nastepnym razem to bede wiedzial ze znow nawiedzil twoj dom.
      pozdro.
      • Gość: ........ Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 06:12
        Tylko to chciales powiedziec, ze srasz. Wszyscy to robia i
        nikt sie tym nie chwali. Madrzy ludzie wiedza kiedy, jak i
        gdzie to robic. Tobie widocznie zabraklo papieru toaletowego
        i nie wiesz jak o niego poprosic.
      • galilleo Re: HEJ POLONUSY !!! 01.05.02, 04:51
        Gość portalu: piotr napisał(a):

> Gość portalu: 1037-r napisał(a):
        >
        > > Sram na was emigranci z Polski i odlewam sie wam do gardel. Dla Mnie jeste
        > scie
        > > tylko zalosnymi smieciami i gownem ktorego naszczescie nie ma juz w Polsce
        > .
        > >
        > > No bo co wy skurwiele i cwele na emigracji mozecie Mi zrobic ........otoz
        > > NIC...dlatego zawsze jak wejde na to forum bede wam ublizal i waszym zafaj
        > danym
        > >
        > > rodzinom !
        >
        > No tak ja cie tez witam lodzki zydzie. Tak sobie pomyslalem ze jak by ci sie zo
        > na
        > z albanskim zebrakiem puscila to bys tylko byl smutny, jak by ci sie corka z
        > albanskim zebrakiem puscila to byl smutny. Ale jestes rzeczywiscie wkurzony to
        > znaczy ze cie jakis albanski zebrak w...uchal.
        > Jak napiszesz nastepnym razem to bede wiedzial ze znow nawiedzil twoj dom.
        > pozdro.

• Gość: Puls Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.tnt55.chi5.da.uu.net 20.08.01, 09:32
      rzeGość portalu: 1037-r napisał(a):

>
      >
      > rodzinom !

Jestes chory psychicznie zydowski prowokatorze z Lodzi
    • Gość: emigrant Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.physik.uni-ulm.de 20.08.01, 14:07
      Sram na ciebie Polak w Polsce i pierdole. Ruchalem
      twoja zone,
      kiedy ty glodowales na pensji Gierka i rucham ja teraz,
      az jej
      wchodzi do gardla. Jestes parchem Swiata, ktory umie
      tylko
      zebrac od tych ktorym sie udalo za granica bo uciekli
      przed
      Stalinem i bandytami jak ty.
      Mozesz mi czerwonoarmiecu naskoczyc na czubek huja z
      resztkami
      szminki.
      • Gość: piotr Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.cas-kit.golden.net 20.08.01, 17:34
        Tak sobie czytam jeszcze raz wszystkie wypowiedzi dotyczace tego goscia ktory
        wywolal temat ''HEJ POLONUSY".
        Ja tez tu zabralem glos. Sa glosy spokojne i takie jak jeden wyrzej nade mna.
        I tak sobie mysle kto pisze takie teskty? Mieszkam w Kanadzie. Chcialem kilka
        razy podjac temat jakis optymistyczny. zaraz pojawily sie jak grzyby po deszczu
        10 odpowiedzi jak : "jestes wariat, spie..z forum". Jakis koles napisal niby
        cos ode mnie. I moje pytanie czy naprawde forum opanowaly kilkunatoletnie
        niewyzyte dzieci ktore sie bawia komputerem? To na razie jedyne wytlumaczenie.
        Wiem ze napewno zaraz pojawi sie pod moim listem pelno odpowiedzi ze mam
        klopoty z mozgiem czy cos w tym stylu... szkoda mi was "ludzie".
        Powtorze jeszcze raz zdanie ktore napisalem jakis czas temu jako odpowiedz na
        jeden z tych kretynskich listow. Zle tu bo nie pracuja i noc nie maja a do domu
        nie ma z czym wrocic bo niby z czym? - wyrazy wspolczucia
        piotr
        • Gość: Pawel Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.honeywell.com 20.08.01, 19:30
          Piotr,

Nie sadze aby wypowiedzi tutaj zamieszczane odzwierciedlaly opinie Polakow tak w kraju jak i
          na emigracji. Gdyby tak bylo to nie czeka naszego kraju nic dobrego. Bylo jakies takie
          przyslowie :"psy wyja a karawana idzie dalej". Nie przejmuj sie.

Pawel.
          • Gość: piotr do Pawla IP: *.cas-kit.golden.net 21.08.01, 00:59
            Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Piotr,
            >
            > Nie sadze aby wypowiedzi tutaj zamieszczane odzwierciedlaly opinie Polakow tak
            > w kraju jak i
            > na emigracji. Gdyby tak bylo to nie czeka naszego kraju nic dobrego. Bylo jak
            > ies takie
            > przyslowie :"psy wyja a karawana idzie dalej". Nie przejmuj sie.
            >
            > Pawel.

No tak zgadzam sie ale nie wszystko mozna tak olac. wiem ze powiedzmy wszystkie
            tematy do polonii obrazliwe pisze powiedzmy dwoch czy trzech gosci i kiedy sie
            nawala to zaczynaja nowy temat. Ale jest jeszcze kwestia podejscia ludzi
            mieszkajacych po za granicami Polski. Kiedys byl taki fany temat rozpoczety przez
            kogos (juz nie pamietam) ale bylo mnie wiecej o tym ze Polacy to US maja jedno
            zdanie "ooooooooo Ameryka - (i tu juz bez entuzjazmu) - lozko i fabryka. w
            kanadzie bezrobocie a w Nmiemczech sie nie szanuje polakow. TROCHE OPTYMIZMU.
            Jestesny takim obrotnym narodem ze gdyby sie tak zjednoczyc to bysmy gory
            przenosili. zamienic tak tylko ten negatywny stosunek do zycia......
            pozdrawiam Pawle

• Gość: Arek Do Piotra i Pawla IP: 200.52.91.* 21.08.01, 04:39
              I jeszcze jeden cytat:

"Nie dyskutuj z glupim. Ludzie moga nie dostrzec roznicy"

Pozdrowienia.
              • Gość: Pawel Re: Do Piotra i Pawla IP: *.honeywell.com 21.08.01, 05:06
                Ten ponizszy cytat bardzo mi sie podoba.

Piotr, ja wiem o co Ci chodzi. Sam pare razy probowalem podjac dyskusje, ale niestety spezlo to na niczym.
                Mi sie oberwalo od przeroznych, w tym takze od zdrajcow narodu oraz Zydow, chociaz to drugie odebralem
                raczej jako komplement i przejaw zazdrosci nizli obelge. Mysle, ze masz racje i trzeba rozmawiac, bo bez
                dialogu trudno o postep. Tym niemniej troche z braku motywacji, troche z wygody narazie przyjmuje rade
                Arka i z osobnikami o ograniczonych horyzontach dyskusji nie podejmuje.

Pozdrowienia z deszczowego (dzisiaj) Toronto.

Pawel.

Gość portalu: Arek napisał(a):

> I jeszcze jeden cytat:
                >
                > "Nie dyskutuj z glupim. Ludzie moga nie dostrzec roznicy"
                >
                > Pozdrowienia.

• Gość: piotr Pawla IP: *.cas-kit.golden.net 23.08.01, 01:49
                  masz w zupelosci racje
                  bez dialogu nie da sie nic zrobic.
                  To fakt.
                  ja cie tez pozdrawiam z Kitchener za to cieplego dzis.
                  Piotr
    • Gość: kluba1 Re: HEJ POLONUSY !!! IP: *.we.client2.attbi.com 01.05.02, 18:03

I G N O R O W A C !!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka