bizon_17 05.01.11, 18:55 jak się gra na giełdzie? Bo ja myśle że kupuje się akcje gdy są tanie i sprzedaje gdy są drogie. proszę o odpowiedż już dziś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulen-spiegel Re: Giełda 05.01.11, 21:12 A dzisiaj akcje są drogie czy tanie ? Mam sprzedawać , czy też kupować ? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Giełda 07.01.11, 20:40 no jakoś tak ale na ten przykład z takim złotem to stefek robi akurat odwrotne Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Giełda 10.01.11, 18:59 Przepraszam Cię bizon, że dwa dni z odpowiedzią się spóźnilem... Ale właśnie robi się tak, jak piszesz: kupuj tanio i sprzedawaj drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
eulen-spiegel Re: Giełda 10.01.11, 19:45 bpos napisał: > Przepraszam Cię bizon, że dwa dni z odpowiedzią się spóźnilem... > Ale właśnie robi się tak, jak piszesz: kupuj tanio i sprzedawaj drogo. Nie wiem czy przypadkiem nie patrzę na inny rynek. W tej chwili obowiązująca jest maksyma : Kupuj drogo , potem sprzedasz taniej Odpowiedz Link Zgłoś