Dodaj do ulubionych

Polecane Szkolenia Forex

22.04.15, 12:39
Witam
Zachęcam do dzielenia się informacjami na temat darmowych szkoleń o tematyce inwestycyjnej.

Nowe szkolenia HotForex
strefaforex.pl/szkolenia-stacjonarne-strefy-forex/
Kalendarz bezpłatnych szkoleń
marketinvest.pl/kalendarz/kalendarz-szkolen
Obserwuj wątek
    • kapitanforex Re: Polecane Szkolenia Forex 22.04.15, 21:38
      Webinary w Option Trade, sporo ciekawych tematow
      www.optiontrade.com/pl/binary-education/binary-webinars.html
    • fikusfx Re: Polecane Szkolenia Forex 23.04.15, 15:14
      fajny temat moze sie przydac takiej info w jednym miejscu. Jestem z warszawy i akurat widze ze pod koniec miesiaca z hotforex bedzie. Ktos byl na ich szkoleniach juz?
      • kutia86 Re: Polecane Szkolenia Forex 24.04.15, 09:21
        Nie widzialem ze tez je robia, Jakis czas temu jak patrzylem to chyba ich jeszcze nie prowadzili. Moze sie przejde akurat po pracy. Bedziesz?
      • makronim Re: Polecane Szkolenia Forex 14.05.15, 13:32
        Ja byłam, bardzo ciekawie przygotowane. Polecam :) teraz wybieram się na któreś z tych: strefaforex.pl/dzial/semi/
    • kapitanforex Re: Polecane Szkolenia Forex 05.05.15, 22:47
      Niebawem w połowie maja odbędzie się Money Expo www.moneyexpo.pl/ ze specjalistami m.in. HotForex i OptionTrade
    • wladimirfx Re: Polecane Szkolenia Forex 11.05.15, 11:18
      pojawilo sie pare darmowych wejsciowek na konferencję money expo

marketinvest.pl/24-po-godzinach/8075-bezplatne-zaproszenia-na-money-expo-poland
    • makronim Re: Polecane Szkolenia Forex 11.05.15, 13:11
      Godna polecenia strona strefy forex. Szkolenia profesjonalne, jasne i ciekawe. Ja skorzystałem z dwóch - bardzo fajna sprawa.
    • kapitanforex Re: Polecane Szkolenia Forex 24.06.15, 20:45
      mozna tu poczytac o szkoleniach forexowych. moze kogos zainteresuje

strefaforex.pl/szkolenia-forex/
    • mitasoroberto Re: Polecane Szkolenia Forex 11.07.15, 17:25
      Co prawda nie darmowe, ale bardzo dobre szklenia oferuje firma www.debarex.pl. Organizują szkolenia indywidualne, a to chyba najlepsza oferta jeżeli chodzi o skuteczne zdobycie wiedzy.
    • bear66 Re: Polecane Szkolenia Forex 03.08.15, 15:14
      Najbliższe szkolenie na option trade 5.08 za darmo. Z tego co pamiętam będzie o średnich kroczących
    • edila_forex Re: Polecane Szkolenia Forex 30.09.15, 09:34
      Konsylium Inwestycyjne edycja V: 24 października 2015, Kraków

Weź udział w konferencji na temat inwestowania na rynku walutowym (Hotel Best Western Premier Kraków), 24.10.2015. Tym razem ? dzięki brokerowi easy-forex - udział w wydarzeniu jest całkowicie bezpłatny.

Podczas tej edycji unikalnego cyklu spotkań, będzie można wysłuchać aż 8 prelegentów i poznać 4 strategie handlowe. Jednym z inspirujących mówców, a jednocześnie gwiazdą konferencji jest Martin Pring - lider i ekspert w społeczności inwestorów.

Zarejestruj się by otrzymać zaproszenie na seminarium i darmowe 100 zł na inwestycje od easy-forex: www.easy-forex.com/gtw/6251005.aspx

Liczba miejsc na konferencję jest ograniczona. Darmowa rejestracja oraz więcej informacji o wydarzeniu: konsyliuminwestycyjne.pl
    • wladimirfx Re: Polecane Szkolenia Forex 16.10.15, 13:11
      hotforex ma tez fajne webinary w jezyku angielskim:
      www.hotforex.com/pl/trading-tools/trading-webinars.html
      • janosik71hej Re: Polecane Szkolenia Forex 28.05.16, 18:51
        swego czasu High Sky robil fajne szkolenia, nie wiem jak teraz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka