Gość: początkujący IP: *.echostar.pl 18.12.04, 12:22 co myslicie o debiucie dworów? parę stuk kupiłem i zastanawiam się czy trzymac i co się stanie w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUrza Re: dwory - jaki debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:40 Otwracie na poziomie ok 43, do końca roku 47. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatanka Re: dwory - jaki debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:20 Burza widze, ze madrzysz sie i tu, i na bankierze, i diabli wiedza gdzie jeszcze. A ja jestem ciekaw czy jutro (a wlasciwie to juz dzisiaj bo sie pozno zrobilo nieco ;) pojawisz sie na tych forach z przeprosinami za swoj "optymizm"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: dwory - jaki debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:58 No Panie Burza w mozgu... czekamy na kolejne madre slowa na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: dwory - jaki debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:38 Ty realista, jakoś wcześniej nic nie pisałes. A po fakcie każdy mądry. ZObaczymy do końca roku. Widziałes może jaki jest wolumen obrotu? Wiesz ile to % akcji pracowniczych? A niski debiut to szansa na dokupienie po dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: dwory - jaki debiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:40 Jesli bede czegos pewien, jesli bede o czyms wiedzial, jesli bede pewny, ze mam racje - zapewniam cie, ze o tym napisze. W przeciwnym razie po co komu na tym forum takie brednie jakie tu wypisujesz? BTW rozumiem, ze dokupiles dzisiaj po niskiej cenie na debiucie bo byla wszak na to dzisiaj wielka okazja? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: dwory - jaki debiut IP: 80.51.245.* 20.12.04, 18:19 hmmm miałem nadzieję na jakieś rekomendacje przed debiutem a nie po :) pierwszy dzień słabo ale piszą że w długimokresie powinno być okej - co myslicie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermeer Re: dwory - jaki debiut IP: 81.219.117.* 20.12.04, 18:33 Będzie dobrze. Cena w dobrym stylu obroniła się przed podażą akcji pracowiczych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: dwory - jaki debiut IP: 194.63.132.* 20.12.04, 18:59 ja wyszedłem z dworów co prawda miałem ich mało natomiast odważyłem się dokupić foksala myślę że to będzie lepsza inwestycja ale to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
btb Domorosły prorok 21.12.04, 13:50 No i dzisiaj przy kilka razy mniejszych obrotach w dół. I co, to też przez te dawno sprzedane akcje pracownicze? Odpowiedz Link Zgłoś
btb Pewnie, że tak 22.12.04, 18:13 Ale to nie znaczy, że trzeba poprzez hurraoptymizm mącić ludziom w głowach i w efekcie straszyć. Stopniowo powinno rosnąć, chociaż niekoniecznie na każdej sesji. Ujawnił się pierwszy duży inwestor, Sołowow, z ponad 15% akcji i zapowiedzią ewentualnego zwiększenia zaangażowania. On już na giełdzie zaliczył kilka gigantycznych wzrostów, ale to nie znaczy, że to się musi powtórzyć w przypadku Dworów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: Pewnie, że tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:54 nigdy nic nie wiadomo - ja w kazdym razie wiąż trzymam i troche żałuje że nie dokupiłem (po redukcji inwestycja nie jest imponująca) Odpowiedz Link Zgłoś