Gość: marcin IP: 62.29.248.* 20.12.04, 15:30 Radze kupować póki jest niska cena. Już niedługo to się zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 17:17 A co, dałeś sie podpuścić, kupiłeś a teraz szukasz takich co będa większymi frajerami od Ciebie? Popatrz na fundamenty tej spółki i na jej wykresy. Równie dobrze możesz wróżyć z fusów, że kurs jej wzrośnie. Na razie spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 213.77.14.* 20.12.04, 18:03 Dokładnie ziomek...!!! Dałes sie naciagnac jakims cwaniakom i teraz chcesz zeby sie inni utopili z toba. O nie, nie ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 21.12.04, 12:21 no tak, teraz cena spada. Prawdziwi gracze kupują tylko jak cena rośnie. Gratuluje myślenia i zyczę wielu sukcesów na giełdzie z takim sposobem myślenia. Elmontwar to czysta spekulacja, ale na takich się najlepiej zarabia. Ale faktem jest ze trzeba mieć mocne nerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 213.77.14.* 21.12.04, 17:04 Ryzyko jest podniecajace, ale jak sie wychodzi na koncu na swoim, a tu nadzieji na sukces nie ma.Kurs docelowy -----------------> 0,6zł!!! Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 22.12.04, 10:02 A dla mnie kurs docelowy to 1 zł w styczniu. Teraz sprzedają firmy śmieciowe papiery, ale w styczniu je odkupią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 29.12.04, 13:24 no i tak jak mówiłem, kurs poszedł w górę. Sprzedałem jak już zarobiłem 16% :) Będzie na sylwester :) Pozdrawiam niedowiarków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 23:22 Ty nie zakcji spółki tylko zwiewałeś ze strachu. A kurs 1 zł to czekaj tatka latka. Jest dużo lepszych inwestycji niz łapanie dołków wtrendzie spadkowym. Zarząd Elektromontaż - Warszawa S.A. informuje, że w dniu 29 grudnia 2004 roku Spółka została poinformowana przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy Sąd Gospodarczy XVII Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych o złożenie wniosku o ogłoszenie upadłości Elektromontaż - Warszawa S.A. przez El - Development Sp z o.o. z siedzibą w Warszawie. kom emitent amp/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 30.12.04, 11:38 No tak, ale ja wczesniej sprzedalem :) Pisałem kiedy trzeba kupować i kiedy sprzedawać. Ten kto się mnie sluchal zarobił :) Odpowiedz Link Zgłoś