Dodaj do ulubionych

ELMONTWAR - pójdzie w górę

IP: 62.29.248.* 20.12.04, 15:30
Radze kupować póki jest niska cena. Już niedługo to się zmieni :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 17:17
      A co, dałeś sie podpuścić, kupiłeś a teraz szukasz takich co będa większymi
      frajerami od Ciebie?

Popatrz na fundamenty tej spółki i na jej wykresy. Równie dobrze możesz wróżyć
      z fusów, że kurs jej wzrośnie. Na razie spada.
      • Gość: Fabi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 213.77.14.* 20.12.04, 18:03
        Dokładnie ziomek...!!!
        Dałes sie naciagnac jakims cwaniakom i teraz chcesz zeby sie inni utopili z
        toba.

O nie, nie ja!!!
        • Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 21.12.04, 12:21
          no tak, teraz cena spada. Prawdziwi gracze kupują tylko jak cena rośnie.
          Gratuluje myślenia i zyczę wielu sukcesów na giełdzie z takim sposobem myślenia.
          Elmontwar to czysta spekulacja, ale na takich się najlepiej zarabia. Ale faktem
          jest ze trzeba mieć mocne nerwy :)
          • Gość: Fabi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 213.77.14.* 21.12.04, 17:04
            Ryzyko jest podniecajace, ale jak sie wychodzi na koncu na swoim, a tu nadzieji
            na sukces nie ma.Kurs docelowy -----------------> 0,6zł!!! Pozdr:)
            • Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 22.12.04, 10:02
              A dla mnie kurs docelowy to 1 zł w styczniu. Teraz sprzedają firmy śmieciowe
              papiery, ale w styczniu je odkupią.
    • Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 29.12.04, 13:24
      no i tak jak mówiłem, kurs poszedł w górę. Sprzedałem jak już zarobiłem 16% :)
      Będzie na sylwester :)

Pozdrawiam niedowiarków
    • Gość: Zibi Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 23:22
      Ty nie zakcji spółki tylko zwiewałeś ze strachu. A kurs 1 zł to czekaj tatka
      latka. Jest dużo lepszych inwestycji niz łapanie dołków wtrendzie spadkowym.

Zarząd Elektromontaż - Warszawa S.A. informuje, że w dniu 29 grudnia 2004
      roku Spółka została poinformowana przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy Sąd
      Gospodarczy XVII Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych o złożenie
      wniosku o ogłoszenie upadłości Elektromontaż - Warszawa S.A. przez El -
      Development Sp z o.o. z siedzibą w Warszawie.

kom emitent amp/
      • Gość: marcin Re: ELMONTWAR - pójdzie w górę IP: 62.29.248.* 30.12.04, 11:38
        No tak, ale ja wczesniej sprzedalem :)
        Pisałem kiedy trzeba kupować i kiedy sprzedawać. Ten kto się mnie sluchal
        zarobił :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka