Dodaj do ulubionych

Rekiny rządzą giełdą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 02:47
ciekawe, ilu z nich za rok o tej porze bedzie juz siedzialo w pierdlu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Boom Kulczyk biednieje z nastepujacych powodow: IP: 202.129.78.* 31.12.04, 02:52
      1) Monopol TPSA zanika, zyski beda coraz mniejsze, konkurencja w innych
      branzach wzrasta,
      2) Kumpel na stolku prezydenckim odchodzi, Miller juz odszedl, a wiec zaplecze
      polityczne slabnie, a bez tego trudno przeprowadzac odpowiednie ustawy,
      gwarantujace monopol i wysokie zyski
      3) Prokuratura siedzi na karku, lepiej sie teraz schowac i nie rzucac w oczy.
    • Gość: dred dlaczego IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.12.04, 03:03
      on jeszcze nie siedzi razem z pęczakiem ?
    • Gość: makler dan Re: Rekiny rządzą giełdą IP: *.dyn.optonline.net 31.12.04, 03:23
      jakie to rekiny?
      po prostu posiadaja akcje spolki.
    • Gość: cossac Polską giełdą rządzi szczur z www.bluerat.pl,( :-> IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 31.12.04, 06:54
      (:->
    • Gość: tom fortuna im sprzyja ale czy chciałbyś być Janem IP: 213.25.22.* 31.12.04, 09:36
      Kulczykiem?
    • Gość: m1 Re: Rekiny rządzą giełdą IP: *.client.comcast.net 31.12.04, 10:35
      hahahahahah
    • Gość: Zibi Re: Rekiny rządzą giełdą IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 11:41
      W pierdlu siedzą tylko "nomen omen" frajerzy.
      • Gość: Lykos Nomen omen IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:21
        Nomen omen to znaczy nazwisko znaczące, zwykle o wydźwięku pejoratywnym. Moim
        ulubionym przykładem jest pan poseł Gadzinowski.
        • Gość: Lykos Re: Nomen omen IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:31
          Przepraszam, wreszcie się zorientowałem, że to ma być odpowiedź na pierwszy
          post - podpisany Frajer. Na swoje usprawiedliwienie mam odległość dzielącą
          odpowiedź od bodźca, który ją spowodował i nieczytelnośc programu, który
          traktuje wszystkie kolejne wypowiedzi "pierwszorzędowe" jako odpowiedź na
          pierwszą korespondencję.

• Gość: Lykos Przepraszam, wyjaśniam IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:26
      pierwszą korespondencję.
      • Gość: Lykos Re: Przepraszam, wyjaśniam IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:27
        pierwszą korespondencję.

• Gość: Mimikra W Polsce rozwarstwienie społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:49
      większe niż w Bangladeszu.
      • Gość: Jacek Re: W Polsce rozwarstwienie społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:31
        Puknij się w głowę. W Polsce bezdomny zarabia 10 razy lepiej niz tam przeciętny pracownik.
        • Gość: Mimikra Jacek, powiedz to bezdomnym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 09:21
          Na pewno zaczną od razu pozytywnie myśleć o swojej sytuacji. A poza tym nazwać
          zarobkiem łup w postaci np. włazu od studzienki kanalizacyjnej to co najmniej
          przegięcie. Polska jest Bangladeszem Europy pod względem rozwarstwienia
          społecznego. W kulturalnych europejskich krajach - np. w Czechach nie mogą
          zrozumieć np. co to znaczy pojęcie "niedożywione dzieci". Gdyby porównać ilość
          samobójstw w Polsce i Bangladeszu w przeliczeniu na odpowiednią liczbą
          mieszkańców, to nie wiem kto by wygrał. A różnica między jakimkolwiek z
          bohaterów rankingu i mną jest taka, jak między faraonem a jednym z niewolników
          w starożytnym Egipcie. I tzw. demokracja nie ma tu żadnego znaczenia.
      • Gość: deks zapraszam do Bangladeszu IP: 83.238.1.* 01.01.05, 21:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka