Gość: Frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 02:47 ciekawe, ilu z nich za rok o tej porze bedzie juz siedzialo w pierdlu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boom Kulczyk biednieje z nastepujacych powodow: IP: 202.129.78.* 31.12.04, 02:52 1) Monopol TPSA zanika, zyski beda coraz mniejsze, konkurencja w innych branzach wzrasta, 2) Kumpel na stolku prezydenckim odchodzi, Miller juz odszedl, a wiec zaplecze polityczne slabnie, a bez tego trudno przeprowadzac odpowiednie ustawy, gwarantujace monopol i wysokie zyski 3) Prokuratura siedzi na karku, lepiej sie teraz schowac i nie rzucac w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dred dlaczego IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.12.04, 03:03 on jeszcze nie siedzi razem z pęczakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler dan Re: Rekiny rządzą giełdą IP: *.dyn.optonline.net 31.12.04, 03:23 jakie to rekiny? po prostu posiadaja akcje spolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cossac Polską giełdą rządzi szczur z www.bluerat.pl,( :-> IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 31.12.04, 06:54 (:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom fortuna im sprzyja ale czy chciałbyś być Janem IP: 213.25.22.* 31.12.04, 09:36 Kulczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: Rekiny rządzą giełdą IP: *.client.comcast.net 31.12.04, 10:35 hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Rekiny rządzą giełdą IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 11:41 W pierdlu siedzą tylko "nomen omen" frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Nomen omen IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:21 Nomen omen to znaczy nazwisko znaczące, zwykle o wydźwięku pejoratywnym. Moim ulubionym przykładem jest pan poseł Gadzinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: Nomen omen IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:31 Przepraszam, wreszcie się zorientowałem, że to ma być odpowiedź na pierwszy post - podpisany Frajer. Na swoje usprawiedliwienie mam odległość dzielącą odpowiedź od bodźca, który ją spowodował i nieczytelnośc programu, który traktuje wszystkie kolejne wypowiedzi "pierwszorzędowe" jako odpowiedź na pierwszą korespondencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Przepraszam, wyjaśniam IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:26 Przepraszam, wreszcie się zorientowałem, że to ma być odpowiedź na pierwszy post - podpisany Frajer. Na swoje usprawiedliwienie mam odległość dzielącą odpowiedź od bodźca, który ją spowodował i nieczytelnośc programu, który traktuje wszystkie kolejne wypowiedzi "pierwszorzędowe" jako odpowiedź na pierwszą korespondencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: Przepraszam, wyjaśniam IP: 150.254.85.* 31.12.04, 14:27 Przepraszam, wreszcie się zorientowałem, że to ma być odpowiedź na pierwszy post - podpisany Frajer. Na swoje usprawiedliwienie mam odległość dzielącą odpowiedź od bodźca, który ją spowodował i nieczytelnośc programu, który traktuje wszystkie kolejne wypowiedzi "pierwszorzędowe" jako odpowiedź na pierwszą korespondencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra W Polsce rozwarstwienie społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:49 większe niż w Bangladeszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: W Polsce rozwarstwienie społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:31 Puknij się w głowę. W Polsce bezdomny zarabia 10 razy lepiej niz tam przeciętny pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Jacek, powiedz to bezdomnym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 09:21 Na pewno zaczną od razu pozytywnie myśleć o swojej sytuacji. A poza tym nazwać zarobkiem łup w postaci np. włazu od studzienki kanalizacyjnej to co najmniej przegięcie. Polska jest Bangladeszem Europy pod względem rozwarstwienia społecznego. W kulturalnych europejskich krajach - np. w Czechach nie mogą zrozumieć np. co to znaczy pojęcie "niedożywione dzieci". Gdyby porównać ilość samobójstw w Polsce i Bangladeszu w przeliczeniu na odpowiednią liczbą mieszkańców, to nie wiem kto by wygrał. A różnica między jakimkolwiek z bohaterów rankingu i mną jest taka, jak między faraonem a jednym z niewolników w starożytnym Egipcie. I tzw. demokracja nie ma tu żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś