Gość: holka69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 07:24 kiedy biura maklerskie beda wysyłać rozliczenia za 2004?jeszcze nic nie otrzymałam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzdziagwa Re: czas rozliczyc sie z fiskusem IP: *.adsl.wanadoo.nl 13.02.05, 15:29 Maja czas do konca lutego. A tak Ci sie spieszy zaplacic podatek :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keli Re: czas rozliczyc sie z fiskusem IP: *.veranet.pl 13.02.05, 19:01 Moje biuro poinformowalo mnie ze wysla w ostatnim tygodniu lutego, tzn od 21- ego. Podejrzewam ze inne bede robic tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł3 Re: czas rozliczyc sie z fiskusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:09 zmroziła mnie informacja w sobotnim parkiecie o możliwości zapłacenia podwójnie Wszystko przez tych komuchów z SLD i ich podatki Belkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: czas rozliczyc sie z fiskusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:32 To nie wina "komuchów" tylko dyrektyw kołchozu zwanego Unią Europejską. Ponieważ jednak nie zanosi się na zniesienie tego podatku, więc życzę wszystkim, aby mieli ... jak najwięcej do zapłacenia! Odpowiedz Link Zgłoś