Dodaj do ulubionych

PROCHEM ALBO ŻADNE AKCJE Z SŁABYMI WYNIKAMI

IP: *.limes.com.pl 15.02.05, 10:08
PROCHEM PODAJE DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI SWOJE WYNIKI FINASOWE 1 MARCA ,ALE
KAŻDEJ CHWILI PODA TEŻ PROGNOZE ZYSKU NETTO Z WSZYSTKICH SPÓŁEK ZALEŻNYCH I
MATKI PROCHEM.
TO JEDYNA AKCJA NA GIEŁDZIE , KTÓRA PODA REKORDOWE WYNIKI FINASOWE.
CZEKAMY TEŻ NA OSTATECZNĄ DECYZJE O SPRZEDAŻY BIUROWCA IRYDION ,KTÓRA
PRZYNOSI
ZYSKI,DLATEGO BĘDZIE SPRZEDANA Z DUŻĄ SUME.
3 INFORMACJE W CIĄGU M-CA , A JESZCZE PAMIĘTAMY ZE WALCZYMY O KONTRAKTY DOBRE.
INZYNIER PROCHEMU
Obserwuj wątek
    • Gość: rodrigo Re: PROCHEM ALBO ŻADNE AKCJE Z SŁABYMI WYNIKAMI IP: *.giewont.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:38
      Poczekamy - zobaczymy. Mam nadzieje, że coś ruszy mocniej do góry.
      • Gość: Inżynier Prochemu DO CIEBIE IP: *.limes.com.pl 15.02.05, 11:52
        ALE
        KAŻDEJ CHWILI PODA TEŻ PROGNOZE ZYSKU NETTO Z WSZYSTKICH SPÓŁEK ZALEŻNYCH I
        MATKI PROCHEM

Tutaj mi chodziło o wyniki finasowe za rok 2005 , co jest.
        Pozdrawiam
        • Gość: Suahili Re: DO CIEBIE IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 13:20
          W jakim narzeczu piszesz te posty?
    • Gość: xxxxx Re: PROCHEM ALBO ŻADNE AKCJE Z SŁABYMI WYNIKAMI IP: 83.238.69.* 16.02.05, 19:10
      Właśnie sprzedałem dzisiajPROCHEM,na samej górce.Myślę że na tej spółce kokosów
      nie dędzie.Kupiłem trochę Elmontwar po 1.14 i strzelca po 1.12-
      26.02.2005r.nwza.Właśnie na tych spółkach spekulacyjnie % lepiej
      wyjdę.Poczekamy i obliczymy zysk za parę tygodni,bo tak kupuje,jak spółka jest
      po spadku.Jak ten Prochem poda wyniki,to będzie zjazd na południe,przeważnie
      tak się zdaża.Ja nie mówię kupujcie te społki co ja mam,bo każdy powinien mieć
      swoje zdanie na temat inwestowania swoich pieniędzy.
      • Gość: mar Re: PROCHEM ALBO ŻADNE AKCJE Z SŁABYMI WYNIKAMI IP: *.acn.waw.pl 16.02.05, 20:24
        Z elmontwarem to pojechałeś kolego. Teraz to on się zatrzyma gdzieś na 0,70-
        0,80. Spólki giełdowe już się nim znudziły.
        Ja źle wyczułem Prochnik na ostatniej zadymce i zostałem z tym g..... przy
        1.23. Do dziś pluję sobie w brodę :)
      • Gość: Liberał Re: PROCHEM ALBO ŻADNE AKCJE Z SŁABYMI WYNIKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:43
        Bessa blisko. Podręczniki mówia ze jak na giełdzie pojawiaja się Drobni Dawcy
        Kapitału to zaczyna sie Bessa. Wpierdziliłes sie facet, życzę szczęćscia. No
        ale pamietaj że do odwaznych świat należy. Czasami taki społki notuja odpał i
        daja 500 % w ciągu miesiaca. Może ci się uda. Ja niestety nie mam tyle odwagi
        Pozdrawiam
    • Gość: mar Re: PROCHEM ALBO ŻADNE AKCJE Z SŁABYMI WYNIKAMI IP: *.acn.waw.pl 16.02.05, 20:26
      czekam na ten 1 marca jak nie wiem co.....bue he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka