Gość: SPRZEDAJ TRAS TYCH IP: *.aster.pl 25.02.05, 18:43 SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi Re: SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 20:04 A niby dlaczego ? Że ty tak chcesz? To jeszcze bardzo, bardzo mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:20 Bo spadnie poniżej 2 zł i tam będzie się kisił przez pól roku, po prostu zdążysz odkupić, a międzyczasie możesz wielokrtonie odrobić straty - vide elek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:42 Ja nie poniosłem strat na inwestycji w WILBO... Odpowiedz Link Zgłoś
a54 Re: SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! 27.02.05, 15:57 Gość portalu: SPRZEDAJ TRAS TYCH napisał(a): > SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! Zacytowane z netykiety usnetu: " Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim liście, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Re: SPRZEDAJ TRAS TYCHY I WILBO!! IP: 83.238.69.* 27.02.05, 20:11 Spóżniłeś się trochę ,bo już tydzień temu to opyliłem i weszłem w polcolorit.A jakie spółki rekomendujesz do kupna. Odpowiedz Link Zgłoś