bodziony 07.05.05, 00:36 Zwracam sie do ludzi dobrej woli Pisze prace mgr Potrzebuje wszelkich materialow na temat funduszy hedgingowych i ich roli na rynku finansowym Z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: fundusze hedgingowe 07.05.05, 01:50 bodziony napisał: > Potrzebuje wszelkich materialow na temat funduszy hedgingowych i ich roli na > rynku finansowym Kurna, Magister... od czego wyszukiwarka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: fundusze hedgingowe IP: *.autocom.pl 07.05.05, 12:11 Hej, kiedyś też myślałem o pisaniu i nawet miałem kilka stron zgromadzonych, ale w końcu zrezygnowałem i wybrałem inny temat... Ale zapodam Ci choć kilkoma linkami które zostały... na pewno na stronie www.fundi.pl jest kilka ciekawych tekstów: min. www.fundi.pl/?p=1&id=164 www.fundi.pl/?p=1&id=547 www.fundi.pl/?p=1&id=84 www.fundi.pl/?p=1&id=186 oprócz tego badzo dużo jest na www.hedgepoland.com www.hexus.pl powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bodziony Re: fundusze hedgingowe 07.05.05, 12:54 Dzięki, te strony już znam , ale mimo wszystko bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: fundusze hedgingowe IP: *.net.autocom.pl 07.05.05, 13:29 Polecam artykul w styczniowym Rynku Terminowym. Ale jakis wielkich szczegolow tam nie ma, pewnie to co w internecie. Jezeli bedziesz chcial pisac o polskim rynku to wiadomo, ze nie ma o czym pisac, ale musisz koniecznie napisac o funduszach funduszy, bo takie mozliwe ze beda powstawac w Luxemburgu, beda kupowac swiadectwa w innyh funduszach hedginbgowych w Luxemburgu i Dublinie. I takie moze beda oferowane w Polsce juz calkiem niedlugo, zwlaszcza, ze czesc inwestorow przepowaida na GPW niedlugo besse (stopy zwrotu niektorych f.hedgingowych sa nieskorelowane z trendami na gieldach). powodzonka, pozdrawiam zackbielsko@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś