Dodaj do ulubionych

Prosze o strategie na NETIĘ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 01:55
Proszę doświadczonych graczy o startegie na NETIĘ. Nie wiem co mam robic,
trzymac sprzedac jezeli tak to po jakim kursie. Jaki będzie kurs np za
miesiąc wzrośnie czy spadnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Borek Re: Prosze o strategie na NETIĘ IP: *.h.pppool.de 16.05.05, 12:11
      Ten analityk prawde Ci powie.
      www.coyleandsharpe.com/gallery/crystal_ball_MED.jpg
    • Gość: soros Re: Prosze o strategie na NETIĘ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 12:45
      Z Netią to jest dziwna sprawa. Dla mnie to jest spółka dla masochistów - wiele
      razy juz tak było, że wszystko wskazywało na niechybny wzrost, wprost nie mogło
      być inaczej. I co ? I nico - kurs trochę podskoczył a potem spadek. I tak wkoło
      Macieju. Był taki okres, że jakiś spryciarz grał na tym papierze od bandy do
      bandy (kupno około 4 i sprzedaż około 4,4). Teraz wydaje się, że rynek nie
      wierzy w wejście Netii w GSM i UMTS. Oprócz tego technicznie kurs wygląda
      beznadziejnie, jak pęknie 3,9 to mamy spadek do 3,62.
      Podsumowując, moim zdaniem lepiej omijać ten papier obecnie ale trzeba się cały
      czas przyglądać Netii - tu może się jeszcze wiele dziać. Czyli jak tego nie
      masz to nie wchodź. A jak masz to sprzedaj przynajmniej połowę po pokonaniu 3,9
      zł (będziesz spał spokojnie - a to ma chyba dość istotną wartość bo inwestor
      niewyspany popełnia błędy)
      • szutnik Re: Prosze o strategie na NETIĘ - OTO ONA: 16.05.05, 13:18
        Biorąc pod uwagę, że akcje mogą rosnąc albo spadać, zalecam ich kupno albo
        sprzedaż. Netia jest firmą telekomunikacyjną, dlatego zalecam skomunikowanie
        się w tej sprawie z moimi SALREPami (sales representatives)w celu uzgodnienia
        wysokości opłaty za powyższą rekomendację.Aby poprawić P/E Netii proponuję
        komunikację z moimi SalRep'ami poprzez sieć telefonii stacjonarnej tejże,
        dzięki czemu upieczemy 2 pieczenie na jednym ogniu - zysk dla mnie i dla Netii.
        Także akcjonariusze coś zarobią (być może) - spadnie P/E!!!

A poza tym, panie zniecierpliwiony, należy wykazywać się większą dozą
        cierpliwości. Stare chińskie przysłowie mówi: "Pieniądze rosną na drzewie
        CIERPLIWOŚCI!".

P.S. Prawda, że dobry ze mnie analityk i doradca? W PKO BP mógłbym spokojnie
        dawać rekomendacje i byłyby na pewno lepsze od tych "Słomkowych" :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka