Dodaj do ulubionych

Rafako - zaczyna się jazda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:32
teraz się wreszcie zacznie upragniona jazda na tym cennym walorze. cena
rynkowa jak na razie poniżej wartości księgowej, pełno bardzo dużych zleceń
na pracę mają, Elektrim dogadał się wreszcie w sprawie PAKu. W grudniu witamy
25 zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: big_inwestor Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:17
      :-)))) Zacznie się jazda!!! ..he he ale W DÓŁ
    • Gość: elek Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:58
      Niech Pan da sobie spokój. Oni i tak nie uwierzą.

Rośnie i pewnie będzie dalej rósł kurs REMAKu, RAFAKO, DROZAPOLu.
      I bardzo dobrze. Niech ci niedowiarkowie dalej doszukują się spółdzielni,
      naganiaczy, itp., itd.

Nam zostanie satysfakcja, że to my zarobiliśmy, a nie oni.
      • Gość: detektyw_R Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:53
        to wujek jest teraz elek?
        • Gość: elek Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:56
          Bynajmniej.
          Tylko detektyw zgłupiał do szczętu. Elek był i pozostanie elkiem. Ma do tego
          prawo.
        • Gość: Mietec Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.chello.pl 13.07.05, 19:59
          Kim by nie był to trza mu przyznac, że ma nosa.
      • Gość: bolek Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: 212.160.138.* 14.07.05, 11:58
        Niech się Pan, Panie Elku, nie przejmuje. Czytałem Pana post - nie ma tam mowy
        o naganianiu. Rafako i Remak to od dawna bardzo interesujące spółki - działają
        w ciekawym sektorze i coraz lepiej sobie radzą (przy PAK-u to chyba zadomowią
        się na długo więc mimo osłabienia gospodarki one mają szanse).
        Ja też nikogo nie naganiam (nie mam tych spółek).
        Pozdrawiam
        • Gość: Fafik bolek, powiedz, to Ty jesteś ten cienki? IP: *.icpnet.pl 18.07.05, 23:28
    • Gość: Inwestor Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: 213.17.143.* 14.07.05, 08:40
      ...jak diabeł h_uja.
    • Gość: Alek Re: To ty elek naganiasz teraz na Rafako? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 09:36
      A co z twoim Instalem ?
      Dla mnie jesteś wspaniałym antywskaźnikiem. Jak ty elek zachęcasz do kupna
      jakiegoś waloru to jestem pewien, że już trzeba z niego wychodzić.
      Cześć spółdzielnio pracy.
      • Gość: elek Re: To ty elek naganiasz teraz na Rafako? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:51
        Panie Alku, jeżeli już nie Kolego.

Po pierwsze, nie przypominam sobie, abyśmy kiedyś pili bruderszaft, więc
        proszę, mniej poufałości. Więcej grzeczności.

Po drugie, widać nie uczono Pana sztuki dyskusji ad meritum. Mnie owszem, tak
        jak i logiki formalnej, matematycznej, itp. Proszę się o mnie nie martwić, tak
        samo jak i o stan mojego konta. Widzę na nim osiem cyfr przed przecinkiem.
        Żal mi tylko, że pierwsza z nich to wciąż jedynka.
        • Gość: Alek Re: To ty elek naganiasz teraz na Rafako? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:27
          "stan mojego konta. Widzę na nim osiem cyfr przed przecinkiem"

Elek naciągacz - mitoman
    • Gość: wuj Czesław Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:56
      jutro oficjalnie podana informacja o zamknięciu finansowania PAKu , w sobotę
      pozytywny artykuł w Parkiecie i w poniedziałek witamy 15 zł.
      • Gość: kibic Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:50
        No właśnie, trzeba sprzedawać!
    • Gość: wuj Czesław Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:42
      no cóż , przykro czytać wypowiedzi niektórych uczestników tego forum , którzy
      dopatrują się działalności spółdzielni w windowaniu kursu , albo innych
      niecnych działań. zawsze też można powiedzieć , że to światowa masoneria
      zwarała szeregi i ma na celu zawyżanie kursu , by wreszcie na górce nakarmic
      naiwnych polskich leszczy. ale prawda jest taka , ze spółka jest bardzo
      atrakcyjna cenowo, dynamika wzrostu przychodów jest ogromna , ogromne
      kontrakty , sprzedaż działki na której spółka zarobi brutto 8 mln złotych , to
      tylko częśc powodow zachęcających do kupna. poza tym warto też zwrócić uwagę
      fakt analizy technicznej. bo jesli mowic o 3 falach wzrotowych Dow'a lub 5
      falach Elliota to własnie jesteśmy włąsnie w na początku 2 fali wzrostowej
      Dow'a lub na początku 3 fali Elliota (jak kto chce)- a to sugeruje dalsze duze
      wzrosty. pozdrawiam .
    • Gość: Eisenhower11 Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 11:37
      Niestety wuju Czeslawie spoldzielnie maja na naszym rynku wiecej do powiedzenia
      niz mogloby sie wydawac i sa to spoldzielnie z samych szczytow nawet wsrod tych
      ktorzy zarzadzaja naszymi przyszlymi emeryturami.
    • Gość: elek Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:45
      Wyjątkowo nędzna jest to spółka - RAFAKO.
      Dzisiaj kurs testował 14,50 zł
    • Gość: wuj Czesław Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:38
      już mamy 14,60zł za akcje
    • Gość: wuj Czesław Re: Rafako - zaczyna się jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:04
      kurs wzrośnie jeszcze o 10 zł i możemy sprzedawać.pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka