Dodaj do ulubionych

INWESTYCJE NA JESIEŃ

IP: *.stat.gov.pl 22.07.05, 13:00
W co najlepiej zainwestować na październik i listopad i dlaczego.
Obserwuj wątek
    • Gość: krótki Re: INWESTYCJE NA JESIEŃ IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 13:16
      w szorty
    • Gość: igi Re: INWESTYCJE NA JESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:43
      Ja tam miło obserwuję spadek Handlowego i mam nadzieję że wstrzelę się z
      inwestycją w minimum. Oj pragnę wiele zainwestować.
      • Gość: Gorbi Re: INWESTYCJE NA JESIEŃ IP: *.stat.gov.pl 22.07.05, 15:24
        Z Handlowego właśnie dopiero co wyszedłem. Mnie chodzi bardziej o branżę która
        zawsze zwyżkuje na jesieni i dobrą spółkę która reprezentuje tą branżę
    • Gość: rad Re: INWESTYCJE NA JESIEŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:02
      w Interie prawdopodobnie jutro dobre wyniki podadza, od paru dni widac
      zainteresowanie interia i onetem, nadchodzi czas na spolki internetowe
      • Gość: Gnom Re: INWESTYCJE NA JESIEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:26
        Mam wrażenie że o wzrostach cen decydują pewne mody !
        Tym niemniej wierzę że moda na spółki budowlane nie jest zjawiskiem
        przejściowym. Spora część giełdowego truchła to właśnie spółki mniej lub
        bardziej z budownictwem powiązane, miały i mają kłopoty, mają też pełne
        portfele zamówień i to na zachodzie. Ponadto pojawiają sie zachodni partnerzy,
        którzy mogą tanio przejąć zadłużoną lub podupadłą firmę z wieloletnim
        doświadczeniem i marka na rynku. Mieliśmy już kilka niezłych
        rajdów wzrostowych na elektromontażach instalach i na goracym MSZ - wprawdzie
        na fali plotek i domysłów ale myślę że do końca roku pewne spekulacje nabiorą
        realnych kształtów a poprawę zobaczymy w kolejnych raportach.
        poza tym ciągle świetlana przyszłość przed spółkami zaangożawanymi w
        budownictwo przemysłowe i infrastrukturę. Dodajcie do tego nacisk UE na aspekty
        ekologiczne. I co ? Jest w czym wybierać i ciągle jeszcze można tanio kupić !
        To, że wreszcie drgnęło Rafako napawa mnie optymizmem i to bynajmniej nie
        dlatego że liczę zysk i podniecam się każdym dziennym zamknięciem. Po prostu te
        branże skazane są na sukces, choć na dzień dzisiejszy spora część firm wydaje
        się ciągle bardzo ryzykowna. W moim portfelu po siedmiu miesiącach tego roku to
        zdecydowanie branża nr 1.
        Ale jak ktoś chce to może oczywiście dalej pompować Orlen tylko ile można ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka