Dodaj do ulubionych

niezły debiut IDM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:12
można było zarobić złotówkę i kto chciał ten sprzedał po 13 zł
ja sprzedałem
może to zapowiedź lepszych debiutów na WGPW - wkrótce EMC
Obserwuj wątek
    • Gość: Fufuś Re: niezły debiut IDM IP: *.icpnet.pl 30.07.05, 16:53
      A ja właśnie kupiłem po 13 - ście. Ja jestem ten leszcz któremu Ty sprzedałeś.
      • kw213 Re: niezły debiut IDM 31.07.05, 00:08
        Trzeba było poczekć, zawsze, na ogół początek sesji na debiucie jest wygórowany,
        a potem spada a godziny na godzine.
        Z dnia na dzień,aż w końcu cena się ustala.
        Ja zakupiłem akcje w piątek po 11,85 i licze na zysk w najbliszym tygodniu.

Życzę ci powodzenia i przedewszystkim szczęścia które jest potrzebne.
        Ale bez dobrego sprawdzenia spółek, szczęście nie pomoże.
        • Gość: Fufuś Re: niezły debiut IDM IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 31.07.05, 11:17
          Ja jednak liczyłem, że będzie tak, jak np. w przypadku Travel Pl. I że jak się
          nie załapię na samym początku , to mi akcje odjadą w górę. Tym bardziej, że
          spółki internetowe właśnie rosną.

Dzięki za życzenia, Pozdrawiam.
          • Gość: ben Re: niezły debiut IDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:56
            jeszcze pójdzie do góry!!!
      • Gość: zadowolony Re: niezły debiut IDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:02
        jesienią ubiegłego roku sprzedałem akcje TPSA po 16,90 zł, a potem znowu je
        kupiłem po 19,70 zł

może te transakcje były z Tobą?
        • Gość: Fufuś Re: niezły debiut IDM IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 00:04
          Niestety, to nie byłem ja. Mi się rzadko coś udaje ustrzelić. Przeważnie
          trafiam w coś takiego jak ostatnio Lotos, który stoi jak przymurowany. A i tak
          się cieszę że nie spada. A raczej że mniej węcej utrzymuje zbliżony poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka