monicza 15.08.05, 16:09 czy po ostatnim dużym spadku boryszewa, możliwe są dalsze spadki? czy jest szansa, że kurs pójdzie jeszcze w górę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: "( Re: boryszew IP: *.org / *.cn.com.pl 15.08.05, 16:49 nie liczylbym na to bory raczej jeszcze sie osunie, nic ciekawego tam sie nie dzieje. no moze jak sie polaczy z impexmetalem, to moze pomoze. lepiej odpuscic sobie ta spolke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: boryszew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:55 dobrze ci tak. tak to jest jak się frajerstwo bierze za giełde. a na boryszewie będzie duża padaka , bo niektórzy widzą tam głowe i ramiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: boryszew IP: *.chello.pl 15.08.05, 22:12 Co ci dziewczyna przeszkadza ze tak jej zle zyczysz? Ty na pewno pozjadalas wszystkie gieldowe rozumy i juz masz milion na rachunku Odpowiedz Link Zgłoś
monicza Re: boryszew 16.08.05, 00:17 Gościu II, dzięki za miłe słowo! Jednakże wchodząc na forum musiałam liczyć się z tym, że nie wszyscy tu piszący cechują się wysoką kulturą osobistą. Jak widać, nie trzeba było długo czekać. Kasiu, mam nadzieję, że poczułaś ulgę, wyżywając się słownie na zupełnie nieznanej ci osobie. Mam wrażenie, że to ty nie bardzo radzisz sobie z giełdą, bo skąd w tobie tyle goryczy i złości? A tak na marginesie: boryszew to jedna z niewielu spółek, która przyniosła mi krociowe zyski. Obecnie zostało mi tylko kilkadziesiąt akcji, które sprzedane po kursie znacznie niższym niż obecny, dadzą mi spory dochód. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś