Gość: ttw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:16 Cieszmy sie i radujmy. Wspaniale sie nam zaczyna tegoroczna jesien na dworze cieplutko a na gieldzie goraco. Byle tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:36 Ta, tylko żeby nie ta drożejąca benzyna. Ja akcji spółek paliwowych nie mam, za to za paliwo muszę płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
twardy25 Orgia 02.09.05, 00:03 Moim zdaniem ceny akcji(WIG 20)sa tragicznie przewartosciowane.Idiotyzm sytuacji dodatkowo polega na tym,ze zlotowka caly czas pnie sie do gory(a wiec akcje coraz drozsze dla zagranicy),a akcje swoja droga o duzo za drogie w stosunku do uzyskiwanych wynikow.Nawet nadchodzace wybory nikogo nie chlodza.Amok.Tym niemniej nie prorokuje rozwoju wydarzen.Gielda z logika nie ma nic wspolego.Ja po tych cenach nigdy bym nie kupil w kazdym razie.Co bedzie dalej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Orgia IP: *.echo.com.pl 02.09.05, 07:58 problrm w tym ze nie kupuje sie akcji wtedy kiedy sa tanie, tylko wtedy kiedy beda drozsze... ;) A gielda moze jeszcze isc do gory (choc przydaloby sie z 1-2 miesiace odpoczynku)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Orgia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:13 złotówka rośnie bo zagranica wymienia walutę na złote by inwestować na GPW, tak więc i giełda rośnie i złotówka się umacnia - proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:59 Sprawa jest tak klasyczna jak historia analizy technicznej - "trend jest trend" i poki trwa poty sie na nim zarabia :) MK -- www.gielda.traugutt.net/ - Portal Edukacji Kapitałowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies was jebal [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 02.09.05, 06:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: wy komunistyczne scierwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 06:51 Dla czego chowasz głowę w piasek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś "Pies was jebał", napisz jeszcze raz IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 10:49 Bo jestem ciekawy co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Co poszło w górę... 02.09.05, 15:25 Gość portalu: ttw napisał(a): > Cieszmy sie i radujmy. > Wspaniale sie nam zaczyna tegoroczna jesien > na dworze cieplutko a na gieldzie goraco. > Byle tak dalej. ... to prędzej czy później musi spaść. Zwłaszcza, że te wzrosty nie mają oparcia w większej efektywności czy innowacyjności. Kursy podnoszone owczym pędem inwestorów spadają równie gwałtownie jak wcześniej wzrastały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:35 w górę??? kolego tobie chyba słońce zaszkodziło wszystko leci na pysk za wyjątkiem 3 naftowej pompowanej obłędnie przez zagranicę czekaj jak City zwieje zostawiając Cię z PKNem po 63 zety! bedziesz miał naprawdę wesołą sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 19:19 Przepraszam, ale z czym to "City" zwieje, jak samo napompowało PKN? Odpowiedz Link Zgłoś
pjpb Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG 02.09.05, 16:59 hmm z tego co czytalem zwyzki na gieldzie nie sa wywolane jakimis specjalnie dobrymi wynikami spolek tylko zwiekszonym popytem [czyt. doplywem kapitalu] zza granicy - konkretniej z usa gdzie inwestorzy po kartinie nieco niespokojni sa. powiem szczerze do polskiej gieldy zaufania nie mam. poki co ceny akcji sa pompowane glownie przez krotkoterminowe inwestycje kapitalu zagranicznego, fundusze inwestycyjne i emerytalne - ciagly doplyw pieniedzy na gielde wciaz stosunkowo mala. jak przeplywy sie ustabilizuja - banka moze peknac. bolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Trend jest trend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:29 Trend jest trend i trzeba się go trzymać, a nie marudzić! Najlepsze są spółki paliwowe. Zadziwił mnie Lotos, którego akcje trzymałem w portfelu w roli bezpecznych obligacji (planowałem 10% w rok). A tu taka niespodzianka, aż szkoda sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko, że... Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.media4.pl 17.09.05, 23:33 ...PKN odnotowuje systematyczny spadek przychodów operacyjnych bo jest za swoje cwaniactwo i drozyznę karany bojkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.icpnet.pl 18.09.05, 23:13 Bo tylko idiota tankuje w PKNOrlenie gdzie paliwo jest regularnie 0 10groszy droższe niż np. na Statoilu, Esso i BP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Giełda ostro w górę - historyczny rekord WIG IP: *.net.autocom.pl 19.09.05, 10:09 A myslisz ze skąd inne stacje mają paliwo :) Odpowiedz Link Zgłoś