Gość: kasyl IP: *.udn.pl 20.10.05, 11:16 Kupiłem na otwarciu.Mam nadzieję że wzrosty na tej spółce będą duże bo papierów na rynku mało a i tak większość z nich jest wśród klientów instytucjonalnych.Może to będzie drugi PCguard. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy Re: tell IP: *.udn.pl 23.10.05, 13:11 Ta spółka ma duży potencjał do wzrostów.Mała ilość papierów na rynku i atrakcyjna branża powinny spowodować dość szybki wzrost.Też kupiłem akcje na otwarciu pierwszej sesji i cierpliwie czekam na wzrosty.Myślę że cena niebawem będzie trzycyfrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: tell IP: *.udn.pl 23.10.05, 17:49 Struktura akcjonariatu Tell S.A. po ofercie publicznej to 1 130 000 akcji w tym: BBI Capital właściciel 25,31% akcji Rafał Stempniewicz właściciel 6,21% akcji Wojciech Dziewolski właściciel 6,04% akcji Piotr Kardach właściciel 6,04% akcji Paweł Rozwadowski właściciel 6,04% akcji Paweł Turno właściciel 6,04% akcji Paweł Krysztop właściciel 4,43% akcji Ryszard Jaremek właściciel 4,35% akcji Przemysław Frankowski właściciel 3,45% akcji Odpowiedz Link Zgłoś