Gość: Wyżarty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 13:43 Witam, co się dzieje z PGNIGE? Leci w dół, jak to dalej widzicie? Trzymać akcje czy puścić? Jakie są Wasze perspektyw w najbliższej przyszłości? Za rade będe wdzięczny,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysiek Re: PGNIGE IP: *.c155.petrotel.pl 21.10.05, 15:53 Też nie wiem, ale kupiłem po 3,50, więc aktualnie miałbym stratę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: PGNIGE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.05, 15:57 Przydział akcji PGNiG mógł naruszyć normy etyki. Czy Jan Kuźma, szef BDM PKO BP, jego biuro i Marek Kossowski, prezes PGNiG, wykorzystali poufne informacje? Sprawę bada KPWiG. Komisja Papierów Wartościowych i Giełd (KPWiG) nie wyklucza, że w trakcie niedawnej oferty publicznej PGNiG doszło do wykorzystania poufnych informacji. Wczoraj informowaliśmy, jakie podmioty otrzymały najwięcej akcji PGNiG, a co za tym idzie - kto najbardziej skorzystał na udanej prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: PGNIGE IP: *.c155.petrotel.pl 21.10.05, 17:01 Muszę powiedzieć, że cos w tym jest, bo na rozpoczęciu notowań pgnig BYŁEM W SWOIM BIURZE MAKLERSKIM I ZDZIWIŁEM SIĘ , BO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: PGNIGE IP: *.c155.petrotel.pl 21.10.05, 17:03 Nie skończyłem. Otóż jeden z grajacych zarobił tego pierwszego dnia kupę forsy! Liczylismy wszyscy i wyszło, ze musiał miec duzo więcej akcji. My dostalismy odrobine na otarcie łez, a ci "wysoko notowani " dostali dużo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyżarty Re: PGNIGE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 21:38 Co sądzicie? Jak to dalej będzie? Co robić w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: PGNIGE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 22:00 na razie siara totalna.Spółka zniknęła z wszystkich komentarzy giełdowych,jakby zapadła na kaczą grypę.Wygląda to na totalną zmowę.Gaz,ropa,to nie może lecieć w dół.A jeśli leci przez kilka sesji,a kiedy reszta giełdy odreagowuje spadki,dlaczego nie ma żadnych komentarzy giełdowych n/t PGNiG.Cierpliwości.Za 4,5 sesji wzrosty powrócą Odpowiedz Link Zgłoś