Dodaj do ulubionych

PGNiG i Instal

14.11.05, 13:49
Dzień dobry

PGNiG kupiłam za 3,55.
Instal kupiłam za 2,40.

Obecnie (13.11.2005) PGNiG jest za 3,40 a Instal za 2,40.
Gram na giełdzie od miesiąca jako Amatorka.
Proszę mnie pocieszyć, że jeszcze zarobię na tych Spółkach, bądź chociaż
sprzedam bez straty :( Proszę o udzielenie informacji, podpowiedź...

Myślałam, że po powstaniu Rządu giełda ruszy, w sumie ruszyła, ale nie te Spółki.

Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Dziękuję.

Pozdrawiam i przesyłam buziaki...

Honorata
Obserwuj wątek
    • Gość: rafalll Re: PGNiG i Instal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:04
      Nie martw się, Honorato. Jeszcze zarobisz na tych spółkach.

:-)
    • Gość: Marcin Re: PGNiG i Instal IP: *.ae.poznan.pl 14.11.05, 14:16
      Spokojnie ja tez mam PGNIG<kupilem drozej niz Ty:-( jak to Cie pocieszy> i
      mowie ze przyjdzie czas na te spólke, zmienia tego żyda prezesa,zarzad i sie
      ruszy. Rzad jest jaki jest tzn gó..any dla giełdy ale wszystko sie w koncu
      ustabilizuje. Tylko zeby nie zrobili koalicji z populistami. PiS musi sam
      rzadzic. Pozdro
      • hurtor Re: PGNiG i Instal 14.11.05, 14:28
        Dziękuję za pocieszenie. Myślisz, że Instal również da jeszcze zarobić...
        Niewiele postawiłam, bo niewiele mam, ale wiele tracę póki co...

PS. Kiedy można się spodziewać przyrostu?

Dziękuję raz jeszcze.

Honorata
        • Gość: Marcin Re: PGNiG i Instal IP: *.icpnet.pl 14.11.05, 16:42
          PGNIG jest o tyle interesujaca spólka ze nie wiesz o co wniej chodzi a jak nie
          wiadomo o co chodzi to chodzi o kase:-) tzn duzy jest tam teraz balagan. Fracuzi
          chcieli by wspólpracowac jesli chodzi o inwestycje z tym gazem cieklym czy jakos
          tak <bylo nie dawno w Pusie biznesu> ja spodziewam sie przyrostu tak przed
          swietami po nowym roku> ale to wiesz moje zdanie. mnie to te czekanie osobiscie
          moze doprowadzic do szału Jak sie zdenerwuje sprzedam tą mende wczesniej ze
          strata ale Gaz zawsze jest oplacalna inwestycja. <ceny gzu nigdy nie pójda w
          dól tylko do góry> Jak zima dopierd...,wyplyna jakies pozytywy ze spolki,ten
          zarzad i zyd odejdzie,PiS zrobi porzadek z ta spólka to zobaczysz... jak na
          razie jest lipa ale...pożyjemy zobaczymy. O instalu niestety Ci nic nie napisze
          bo nie znam sie na tej spólce i nie bede głupot pisał POZDRO PA
          • Gość: Marcin Re: PGNiG i Instal IP: *.icpnet.pl 14.11.05, 16:52
            lub zaraz po nowym roku mialo byc....pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka