Gość: rmrm12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:23 Czy można w pełni ufać rekomendacjom ? Wydaje mi się, że czasami są sprzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: rekomendacje IP: *.chello.pl 18.12.05, 20:15 rekomendacje, jak tez opowieści doradców na łamach pism, radia i tv - to jedyny przypadek, kiedy bezdenna głupota jest przedstawiana jako fachowa wiedza, jakby zamist ludzi przy głośnikach ustawił mieszkańcow stadnin służewieckich, to te biedne konie umarłyby ze smiechu, dla mnie nei ma większego kabaretu jak opowieść maklera i doradcy inwestycyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowicz Re: rekomendacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:54 Ja wolę brać je pod uwagę niż je lekceważyć czy uznać za kabaret. Dzieki własnej analizie i reko robię swoje: BHW, Pekao, ING, Wandal, Kęty. Oczywiście jak szanowne forum wie, nie mozna slepo wkładać całej kasy w jedną rekomendowaną spółkę, ale czemu nie uwaględniać opinii skutecznych Analityków a za takich uważam może 4,5 na rynku. Qwg mnie reko to narzędzie dobre stosowane łącznie z własną anliza wszelkich zródeł informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: rekomendacje IP: *.chello.pl 18.12.05, 21:39 trzeba jednak pochwalić doradców, że tak świetnie sprzedali w mediach pseudowiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRACH Re: rekomendacje IP: *.net.autocom.pl 18.12.05, 23:52 można a nawet trzeba. Jeden z najlepszych antywskaźników. Jak anal mówi kupuj, znaczy sprzedaj. I na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: rekomendacje IP: *.net.autocom.pl 19.12.05, 08:32 To chyba jednak zbyt skrajne podejście :)) Pamietam jak przeżywałem swoją pierwszą besse ( załamanie bańki internetowej ) podali w gazecie wiadomość że rekomendacje ( w USA ) sprzedaj osiągnęły historyczną maksymalną ilość a mianowicie ... 3% ogółu rekomendacji :)) a raczej nie sądze żeby te 97% rekomendacji tyczyło sie tych 5% spółek które w czasie bessy rosną. Odpowiedz Link Zgłoś