Gość: Dorota751 IP: *.pekao.com.pl 19.12.05, 16:31 Macie jakieś sugestie? Myślałam o Atlantisie, ale poczekam może do 0,8 za sztukę. co myślicie? może coś innego? A może poczekać? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tupi Re: co by tu jutro kupić? IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 19.12.05, 16:38 Elektrim i jeszcze raz Elektrim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: HOOP i WILBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:29 Zastanów sie nad tymi spółkami. Hoop przebił kanał w którym się poruszał od kilku tygodni miedzy cena 11 i 12 zł , zbliżają się świeta czas wzmożonych zakupów napoi zwłaszcza na sylwestra, potencjał wzrostu duży. Wilbo najatrakcyjniejszy na giełdzie wskaznik ceny akcji do jej wartości ksiegowej tylko 0,41 ,ponad 70% spółek o wskazniku ponizej 0,5 wzrasta. Na wykresie pojawiła sie formacja objecia hossy pozdrowienia i udanych inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: HOOP i WILBO IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 19.12.05, 20:16 Oj Rafio,Rafio, ale Cie to Wilbo boli :-) Zaprzestan troche o nim pisac i zobaczysz jak pojdzie. Pozdrawienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: HOOP i WILBO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.12.05, 20:33 moze wykupil jedynie notowania na te 2 spolki on line... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS Re: HOOP i WILBO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.12.05, 21:09 Proponuję Alchemię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borel Re: HOOP i WILBO IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.12.05, 21:13 chyba jednak Elektrim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS Re: HOOP i WILBO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.12.05, 21:22 skąd ta pewność? nigdy nie nie grałem na bankrutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vertical TETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:02 Oto co dzis napisał mi w mailu na temat TEYY makler z który sie konsultuje jak mam zainwestowac wiekszą gotówke: Inwestycja od kilku dni do 2-3 miesięcy. Cena docelowa minimum 13zł. 1. Spółka zdrowa, pręzna i z szansami szybkiego rozwoju. 2. Bezpieczna inwestycja - kupując w okolicach 10,20 - 11zł ryzyko spadku kursu i duzej straty jest niewielkie (spadek do około 10zł to max przy bessie) 3. Kazde nawet najmniejsze info moze spowodowac wybicie w góre (inwestorzy lubia spólki które nie są napompowane i kazdy impuls może wzbudzic zainteresowanie.) 4.Fundusze rzadko kiedy pozbywaja sie akcji obnizając kurs. Jak bedzie zainteresowanie spółka (wieksze obroty i wzrosty) to może wystapic podaż ze strony funduszy ale praktycznie bez obnizenia kursu. 5. Brak lub niewielkie ryzyko kryzysu w spólce (strajki, grupowe zwolnienia itp.) mogace nagle powalic TETA`e na kolana. 6. Stopniowo zwieksza sie zainteresowanie spólkami IT (były one niedoceniane w poprzednich latach) Zawsze istnieje ryzyko ze kurs spadnie ale w przypadku TETY ryzyko to jest znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: TETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:13 No ale jakis jest powod ze ktos sypie Tete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: TETA IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:15 najlepszą inwestycją z rana są świeże bułeczki i jakaś gazetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6an Kruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:19 Kruk podwyzszył prognozę rocznego zysku o 16 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS Re: Kruk IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.12.05, 22:21 Kruk się "ratuje " po nieudanej sprzedaży aktywów próchnikowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Kruk IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:39 ba planie kruka to się syn //bruce'a Lee zabił Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: HOOP i WILBO 21.12.05, 13:35 te napoje na swieta to juz chyba zostaly dawno sprzedane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kan Re: co by tu jutro kupić? IP: *.os.kn.pl 19.12.05, 22:51 Ja stawiam na Alchemie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgregor-72 Re: co by tu jutro kupić? IP: *.opusnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:17 a może krótkie pozycje na Wig20? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: co by tu jutro kupić? IP: *.chello.pl 20.12.05, 23:18 jutro chlebek razowy, serek i maślanka, a skacowani niech wysupłają na piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
macgregor-72 Re: co by tu jutro kupić? 21.12.05, 23:18 > jutro chlebek razowy, serek i maślanka, a skacowani niech wysupłają na piwo... nie, no chyba nie jest aż tak źle moja propozycja odnosiła się do czasu, gdy wysłałem swojego posta czyli kupna kontraktów na sesji 21.12 - porównując kurs otwarcia i zamknięcia strata wynosi 8 pkt a ponadto w chwili zamknięcia naszej giełdy NASDAQ stał wyżej niż na zamknięciu w USA więc jutro jeszcze zobaczymy czy chlebek razowy będziemy jedli suchy czy też smarowali margaryną a może masłem i z kawiorem Odpowiedz Link Zgłoś