Gość: Grześ IP: *.it-net.pl 28.12.05, 23:18 Ot co i tyle. Coraz większy przypał na wszystkim.Żałuję tylko jednego że wyszedłem z Alchemii jak była po 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Nie ma co kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:22 Jeśli zarobiłeś, to nie ma się co łamać. Jest jeszcze parę spółek, które mają spory potencjał wzrostowy, a obecnie nie są nimi zainteresowane szersze rzesze inwestorów. Spokojnie zanalizuj sytuację i na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Nie ma co kupić IP: *.it-net.pl 28.12.05, 23:50 Greg a co byś np.zaproponował? Wal śmiało jak niewyjdzie absolutnie nie będę miał pretensji.A jesli chodzi o Alchemię to tyle że niestraciłem. Tam w połowie wykresu była taka dłuzsza korekta której się przestraszyłem niesłusznie. Chętnie poczytam coś sensownego w tym bełkocie jaki panuje ostatnio na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Nie ma co kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 00:11 Obecnie mam Enap, Sanwil, Prokom i jeszcze parę innych. Justro stawiam na dwa pierwsze. Sanwil może mieć rano 2-3 grosze spadku (w/g mojego systemu AT), jeśli tak będzie - dokupię. Zastanawiam się nad ComArchem, chyba nieźle się zapowiada. Spekulacyjnie można zagrać na Fonie, tak dla rozrywki i jeszcze może coś zarobić. Poza tym sporo spółek jest zbyt napompowanych, żeby je teraz kupować, nie jestem kamikadze. Nawet KGHM jest już chyba zbyt drogi. Spółki paliwowe też różnie mogą się zachowywać, ruscy ciągle coś przy kurkach chcą manipulować, a Wielki Brat nie pozwala na dzierżawę pól naftowych. Z Wigu20 sam nie wiem co bym teraz kupił, na razie obserwuję i analizuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Nie ma co kupić IP: *.it-net.pl 29.12.05, 00:20 Dzięki.Też właśnie się zastanawiełem nad Enapem.OK, zobaczę jutro.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no właśnie Re: Nie ma co kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:24 kup sobie szampana na sylwestra, a jak nie chcesz kupować to sprzedawaj krótko cokolwiek. Ja sprzedałem teściową i nie zamykam pozycji - ciągły zysk a wygaśnięcie kontraktu dopiero jak wróci z sanatorium. Z szampana radość od razu a z krótkiej sprzedaży 2 stycznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Nie ma co kupić IP: *.chello.pl 28.12.05, 23:26 najlepsza oferta zakupu - to wódka na sylwestra, a najlepsza sprzedaż - wszelkie akcje na gpw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Nie ma co kupić IP: 217.153.198.* 29.12.05, 08:21 Ziomku.Jak wróci z ;teściem" z tego senatorium ,to znów do tyłu.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Nie ma co kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:23 Ja kupiłem dzisiaj Prospera krótkoterminowo.Jest zadołowany i na pewno ruszy do przodu,sądządz po obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś