basiak24 05.01.06, 15:00 Proszę o radę bo nie wiem czy opłaca się trzymać te akcje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: christoph.g Re: Co w najbliższych dniach będzie z Hoopem? IP: *.chello.pl 05.01.06, 15:09 Chcesz miec do czynienia z Hoopem, to kup sobie biutlkę hoopa w sklepie, a przed spozyciem przeczytaj skład surowcowy - to jest pasjonująca lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak24 Re: Co w najbliższych dniach będzie z Hoopem? 05.01.06, 15:13 A ty tak nie cwaniakuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFIO Re: PORADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:59 SIEDZE JUZ W TEJ SPÓŁCE BODAJ ROK TROCHE JUZ O NIEJ WIEM WIE MJAK SIE ZACHOWUJE JEJ KURS NIE RAZ SPRZEDAWAŁEM I NIERAZ KUPOWAŁEM ALE TERAZ TRZEBA TRZYMAC SPÓŁKA MA SZANSE BYC HITEM W TYM ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: PORADA IP: *.chello.pl 05.01.06, 18:08 Będzie jeśli nie będzie publikowała takiego - mrożącego krew żyłach - składu składników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: PORADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:13 CHRISTOPH ALE TY MADRY SKŁADNIKI MAJA BYC NA KAZDYM OPAKOWANIU ZGODNIE Z USTAWĄ - TY CYCU PAMIETASZ JAK PISAŁEM BY KUPIC HOOPA I SIE SMIAŁES A POPATRZ TERAZ Odpowiedz Link Zgłoś