Gość: Madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 01:19 Co to takiego i jak korzystać z informacji zawartej w wolumenie??? Proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugidotyk Re: Wolumen 07.01.06, 02:06 Wolumen, to wielkość lub wysokość albo jeszcze inaczej ilośc np.akcji. Co do korzystania z informacji,to musiał bym zapisać się na śmierc a i tak nie mam gwaracji że mnie zrozumiesz.Mówi dużo.Ale to wszystko zależy od wielu czynników.Jest tego masa i nawet nie wiem od czego zacząć. Ale jeśli grasz na GPW krótko lub dopiero zaczełaś to zaobserwuj zachowanie inwestorów po pokazaniu (jest jeszcze wielkość nie ujawniona) dużego wolumenu.Jako przykład "spólki"podatnej na wielkość wolumenu proponuje Al-pras. Tylko czasem nie inwestuj w ten papier.Tylko sobie popatrz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Wolumen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:35 brawo "drugidotyk"......prosto , jasno i na temat ! naczelna zasada : wiem - odpowiadam nie wiem - siedzę cicho pozwoli uniknąć czytania takich bredni. A wracając do pytania, wszystkie wskaźniki rynkowe, wraz z ich opisami znajdziesz tutaj : www.gielda.traugutt.net/economics_3,10.php Zapraszam do lektury Odpowiedz Link Zgłoś